Dedal Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca 59 minut temu, Slawko69 napisał: I zero odprowadzenia ciepła... A skąd wiesz ze z tyłu nic nie ma 🤗 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca Co to za kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca Blumenhofer Corona. Tempesta za mną chodziła dlugo ale trafily się Heresy i plan wziął w łeb 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca Vintage rulez… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 lipca Autor Udostępnij Napisano 4 lipca Ładniutkie… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca Własciciel na fotelu , a gość ... obok😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca To jak Tramp i Duda. Dobrze ze nie na kolanie 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca pięknie tu ❤️ 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca 39 minut temu, Pitt39 napisał: pięknie tu ❤️ Noo. Jest klimatycznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 lipca Autor Udostępnij Napisano 19 lipca Kolumny Aer zasilone przez lampowe monobloki Arte Forma Audio Carmen… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca Już było, ale tym razem w letniej scenerii… 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Nie ma to, jak Photoshop i "fotka" na potrzeby takich zboczeńców, jak my;) Traktuję ten wątek, tak jak autor, mam nadzieję, z lekkim przymrużeniem oka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia 14 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Czy ktoś mi może wyjaśnić, w którym miejscu posadzić teściową, żeby podać jej barszcz i schabowego? Strasznie niepraktyczne te pokoje;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia Mnie się podobuje, …tylko te focale… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 sierpnia Udostępnij Napisano 10 sierpnia A co to za paczki tyłem do słuchacza? Spendor? Harbeth? I dlaczego odwrócone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 sierpnia Udostępnij Napisano 10 sierpnia Obrażone 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia Rega P8 Hifi rose RS150B MA12000 Wilson Yvette Rel s/812 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia 19 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Rega P8 Hifi rose RS150B MA12000 Wilson Yvette Rel s/812 Teraz wiem czemu brakło na nowy dywanik Dnia 10.08.2024 o 06:29, MarcKrawczyk napisał: Mnie się podobuje, …tylko te focale… Masz rację. Po wywaleniu tego czarnego , błyszczącego , pokój super. Mój klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 12 sierpnia Audiofil na wakacjach… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia 😁 to juz musi byc fake. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 12 sierpnia Jednak, nie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia No taki pokój i plaża za oknem 😁 Cóż chciec wiecej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts