Rega Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego (edytowany) Nie marudź. Nie były takie najgorsze. Po prostu skandynawski minimalizm. Edytowano 24 lutego przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 18:01 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:01 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano wczoraj o 18:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:05 Takie obrazki jak powyżej sprawiają wrażenie, jakby wygenerowała je AI. Czy się mylę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 19:53 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:53 Tu AI raczej palcy nie maczała… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano wczoraj o 20:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:21 27 minut temu, MarcKrawczyk napisał: palcy palców. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano wczoraj o 20:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:50 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano wczoraj o 21:36 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:36 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Tu AI raczej palcy nie maczała… Ale ze tak wysoko te dyfuzory 🤔. To nie jest najlepszy pomysl... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 23:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 23:21 Kurcze, to ja mam wyłączniki do światła niżej niż te gniazdka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Nie widzę dokładnie ale te paczki to nie są czasem AP? A jak tak, to co tam za tweeter siedzi? To oryginalne gwizdki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Wyglądają jak wysokotonówki z Gato. Membrany średniotonowców każda inna z kolei. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu @kaczadupa Awatar zmieniłeś na niezły 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, majkel74 napisał: Wyglądają jak wysokotonówki z Gato. Membrany średniotonowców każda inna z kolei. Widać, że ktoś się przy nich napracował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, gienas napisał: @kaczadupa Awatar zmieniłeś na niezły A mi sie nie podoba, i nie, nie jestem gejem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Heh. I wcale nie chodzi o to, że jestem świadomym fanatykiem brzmienia paczek ATC, zwyczajnie ten pokój mi się bardzo podoba, i mam przeczucie, że akustycznie też jest przyjaźnie. Aj, no chciałbym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Moj szwagier ma ATC SCM19 i bardzo sobie chwali. Potrzebuja mocnego wzmaka no i po jakims czasie dokupil do nich suba. To zamkniete paczki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Taki szwagier to jest coś. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 32 minuty temu, kaczadupa napisał: Taki szwagier to jest coś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, kaczadupa napisał: I wcale nie chodzi o to, że jestem świadomym fanatykiem brzmienia paczek ATC, zwyczajnie ten pokój mi się bardzo podoba I ten piecyk niezły pomiędzy… 20 godzin temu, no_i_fajnie napisał: palców. Słownik słownikiem a u mnie w sklepie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts