soberowy Napisano 20 marca Napisano 20 marca Niestety nie widać jakie kolumny tam stoją, ale pozostały sprzęt można rozszyfrować. Fajna biblioteczka i plakat na ścianie ❤️ Odpisz, cytując
Kraft Napisano 20 marca Napisano 20 marca (edytowany) Dać władzę komuś, kto nawet kolumn nie potrafi prawidłowo ustawić? Edytowano 20 marca przez Kraft 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 20 marca Autor Napisano 20 marca 1 godzinę temu, Kraft napisał: Dać władzę komuś, kto nawet kolumn nie potrafi prawidłowo ustawić? A o kim mowa, bo nie znam gościa, nie to co tu… Odpisz, cytując
fp74 Napisano 20 marca Napisano 20 marca 17 minut temu, Dedal napisał: To przecież, Magic 😉 A nie....? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 21 marca Autor Napisano 21 marca Takie tam skromniutkie stereo… 2 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 21 marca Napisano 21 marca .... i blisko siebie jak na ten gabaryt... fotele niesymetrycznie, jednym uchem będzie lepiej słychać....😜 Ale wystawka płyt fajna Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 21 marca Napisano 21 marca Czepiacie się. Część prezentowanych tu "jam i jaskiń" ma fajnie wygladać na zdjęciu. Brzmienie może być sprawą drugorzędną. Są też i takie gdzie skupiono się bardziej na akustyce. Fajnie się ogląda jedne i drugie. 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 21 marca Napisano 21 marca To po prostu zwykła zawiść...bez podtekstów 😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 21 marca Napisano 21 marca 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Takie tam skromniutkie stereo… JBL 4343 monitor , słuchałem przed Altecami Odpisz, cytując
pedom Napisano 21 marca Napisano 21 marca 5 minut temu, tomek4446 napisał: JBL 4343 monitor , słuchałem przed Altecami Altec to inne granie 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 21 marca Napisano 21 marca (edytowany) 9 minut temu, pedom napisał: Altec to inne granie Wiemy coś na ten temat. Wielu odpowiada. Niektórym niekoniecznie. To granie trochę inne niż ,,normalne kolumny,, Co nie znaczy , ze gorsze. W niektórych aspektach, nawet lepsze. No, ale to trzeba usłyszeć na własne uszy. Edytowano 21 marca przez Rega Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 21 marca Napisano 21 marca 7 minut temu, pedom napisał: Altec to inne granie Wiem , JBL seria niebieska to już przesunięcie pod tranzystor. To Twoje paczki , na bazie przetwornika Alteca ? Odpisz, cytując
Rega Napisano 21 marca Napisano 21 marca (edytowany) 14 minut temu, tomek4446 napisał: JBL seria niebieska to już przesunięcie pod tranzystor. Podobnie jak L-36 lub L100. Do lampy nie bardzo. Oczywiście, nie ta klasa co 4343, ale porównać można. Edytowano 21 marca przez Rega Odpisz, cytując
pedom Napisano 21 marca Napisano 21 marca 25 minut temu, tomek4446 napisał: Wiem , JBL seria niebieska to już przesunięcie pod tranzystor. To Twoje paczki , na bazie przetwornika Alteca ? Głośnik koncentryczny Altec 604-8H w obudowie Altec 612u, skuteczność 98dB, 30-20kHz 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 22 marca Napisano 22 marca Ale paprotkę to Ty szanuj!!! 😁 To jedyny ustrój akustyczny w zasięgu wzroku... 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts