Kraft Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca 33 minuty temu, fp74 napisał: Gdyby nie ten zbędny tv to super! Ale w czy szkodzi taki TV? Proszę mi wytłumaczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Przed chwilą, Kraft napisał: Ale w czy szkodzi taki TV? Proszę mi wytłumaczyć. Się błyszczy jak psu jaja. Nie pasuje. Dałbym wystawkę płyt. Bardziej takie coś mi pasuje Tam mogliby mnie pochować 😄 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 marca Autor Udostępnij Napisano 22 marca Ja bym się tu napił…JOSH cof and jazz Cafe & Listening bar Pattaya Thailand. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca I o to chodzi! A nie - smutna ściana z telewizorem jako ozdobą...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Dnia 20.03.2025 o 13:32, Kraft napisał: Dać władzę komuś, kto nawet kolumn nie potrafi prawidłowo ustawić? Ale tatko był uznanym Jazzmanem. Chyba że wolisz Alfonsa Nawrockiego... Wróć!!! Karola... 😁😁😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Z tym TV na ścianie za kolumnami to często "zło konieczne", uwarunkowane koniecznością. Jeśli nie ma się dedykowanego pokoju tylko do Audio, a sprzęt stoi w pokoju dziennym to jakoś trzeba to pogodzić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 18:54 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 18:54 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 16:03 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:03 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Poniedziałek o 17:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:23 Pokój miłośnika plyt cd...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 19:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:32 @MarcKrawczyk Bardzo fajne paczki , wiesz może co to ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 20:14 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:14 41 minut temu, tomek4446 napisał: wiesz może co to ? Acoustic May Oud Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Wtorek o 14:46 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 14:46 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 15:34 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:34 Ładnie tam, i sprzęt niezły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Środa o 16:07 Autor Udostępnij Napisano Środa o 16:07 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Środa o 17:49 Udostępnij Napisano Środa o 17:49 Miejsce wygodne, nie wiem jak z akustyką....😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Środa o 19:44 Autor Udostępnij Napisano Środa o 19:44 Tu w akustyce chyba większy porządek… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu U Pana Jarosława ładnie jest… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Dnia 26.03.2025 o 17:07, MarcKrawczyk napisał: Noo... Bliskie pole... Ktoś tu poszedł na całość 😁 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: U Pana Jarosława ładnie jest… Ikieło-regały jak Lenin! Wiecznie żywe 😁 Ale trudno się dziwić, są bardzo praktyczne, szczególnie do winyli. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts