Kraft Napisano 22 marca Napisano 22 marca 33 minuty temu, fp74 napisał: Gdyby nie ten zbędny tv to super! Ale w czy szkodzi taki TV? Proszę mi wytłumaczyć. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 22 marca Napisano 22 marca Przed chwilą, Kraft napisał: Ale w czy szkodzi taki TV? Proszę mi wytłumaczyć. Się błyszczy jak psu jaja. Nie pasuje. Dałbym wystawkę płyt. Bardziej takie coś mi pasuje Tam mogliby mnie pochować 😄 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 marca Autor Napisano 22 marca Ja bym się tu napił…JOSH cof and jazz Cafe & Listening bar Pattaya Thailand. 2 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 22 marca Napisano 22 marca I o to chodzi! A nie - smutna ściana z telewizorem jako ozdobą...? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 22 marca Napisano 22 marca Dnia 20.03.2025 o 13:32, Kraft napisał: Dać władzę komuś, kto nawet kolumn nie potrafi prawidłowo ustawić? Ale tatko był uznanym Jazzmanem. Chyba że wolisz Alfonsa Nawrockiego... Wróć!!! Karola... 😁😁😁 1 Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 22 marca Napisano 22 marca Z tym TV na ścianie za kolumnami to często "zło konieczne", uwarunkowane koniecznością. Jeśli nie ma się dedykowanego pokoju tylko do Audio, a sprzęt stoi w pokoju dziennym to jakoś trzeba to pogodzić. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 24 marca Napisano 24 marca @MarcKrawczyk Bardzo fajne paczki , wiesz może co to ? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 24 marca Autor Napisano 24 marca 41 minut temu, tomek4446 napisał: wiesz może co to ? Acoustic May Oud Odpisz, cytując
fp74 Napisano 26 marca Napisano 26 marca Miejsce wygodne, nie wiem jak z akustyką....😁 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 26 marca Autor Napisano 26 marca Tu w akustyce chyba większy porządek… 4 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 28 marca Autor Napisano 28 marca U Pana Jarosława ładnie jest… 3 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 28 marca Napisano 28 marca Dnia 26.03.2025 o 17:07, MarcKrawczyk napisał: Noo... Bliskie pole... Ktoś tu poszedł na całość 😁 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: U Pana Jarosława ładnie jest… Ikieło-regały jak Lenin! Wiecznie żywe 😁 Ale trudno się dziwić, są bardzo praktyczne, szczególnie do winyli. 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 29 marca Autor Napisano 29 marca (edytowany) Dziś rundka po Seulu Stand By Me Seochon Blues Rheehall Music Gallery Edytowano 29 marca przez MarcKrawczyk 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 kwietnia Autor Napisano 1 kwietnia U Stinga też ładne sprzęta… 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 kwietnia Napisano 1 kwietnia A także kolumna wepchnięta w ścianę, nie widać jak stoi druga. Czy ktoś może zidentyfikować, co to za paczki? Odpisz, cytując
fp74 Napisano 1 kwietnia Napisano 1 kwietnia (edytowany) 13 minut temu, Kraft napisał: Brrrr... TV między kolumnami! Tak, już o tym było 😉, ale dobrej muzy słucha przynajmniej 😂 Edytowano 1 kwietnia przez fp74 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 kwietnia Napisano 1 kwietnia (edytowany) Kolumny przypominają Magico. Może M2? Edytowano 1 kwietnia przez Kraft Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 kwietnia Napisano 1 kwietnia 10 minut temu, Kraft napisał: Kolumny przypominają Magico. Może M2? Sting może sobie na takie pozwolić. Co tam taka cena dla niego https://www.liniadzwieku.pl/Magico-M2-Kolumna-podlogowa?srsltid=AfmBOopJAiLp6T4xVbx_6vDYVuxz3hqiOlIMkN7ZLGGO6HHxQxcLfvB8 Odpisz, cytując
Recommended Posts