kaczadupa Napisano wczoraj o 20:17 Napisano wczoraj o 20:17 (edytowany) I znowu ten ProAc, teraz coś mniejszego, chyba model DB1. Cholerka, ładnie ten monitor wygląda. Ciekawe czy właściciel zasypał standy czy może pięknie dzwonią jak dzwon w kościele. Edytowano wczoraj o 20:23 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 21:26 Napisano wczoraj o 21:26 (edytowany) I jeszcze raz ProAc, tym razem chyba ich najmniejszy i najbardziej ceniony monitor. Jakoś tak ładnie to wszystko wygląda a i Musical chyba fajnie do ProAc pasuje. Edytowano wczoraj o 21:28 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 21 godzin temu, kaczadupa napisał: i najbardziej ceniony monitor. Najbardziej ceniony monitor wygląda tak .....lub tak 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Chyba raczej monitorek😉. Pokazałbym , jak wygląda monitor, ale mogę zostać posądzony o kompleks małego... 🤣 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Rega napisał: Pokazałbym , jak wygląda monitor, ale mogę zostać posądzony o kompleks małego... Dawaj to monitorzysko. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Oj.Adam coś mi się zdaje , że to nie tylko sentyment😆 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 36 minut temu, tomek4446 napisał: Najbardziej ceniony monitor wygląda tak .....lub tak Stare czasy Edytowano 2 godziny temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Rafał S napisał: Dawaj to monitorzysko. Proszę bardzo. Nawet napisane , ze to monitor (gdyby ktoś miał wątpliwości). 33 kg/szt żywej wagi😋. Większość zainteresowanych już widziała. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Adamowi chodziło o najlepszy monitor ProAca a nie ogółem 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Oj.Adam coś mi się zdaje , że to nie tylko sentyment😆 Lubię ProAc D2R ale gdy myślę - wokale - to nowy Harbeth M30.3 zrobił na mnie dużo większe wrażenie, zdecydowanie. Przestrzeń i góra pasma no to jest coś co znowu ProAc D2R ma wyjątkowego ale jak M30.3 XD2 zaśpiewa każdą pucią to klękajcie narody, ATC, ProAc a nawet Bowers Odpisz, cytując
Recommended Posts