michaudio Napisano Niedziela o 14:31 Napisano Niedziela o 14:31 Skromnie i ze smakiem urządzone wnętrze... 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 16:17 Napisano Niedziela o 16:17 Ma coś w swoim wyglądzie ten wzmacniacz. Jego wygląd działa na wyobraźnię. 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Niedziela o 18:50 Napisano Niedziela o 18:50 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Po co komu tyle kolumn, jak wystarczą jedne, a porządne… Czuć nowy piniądz 🤦 4 godziny temu, michaudio napisał: Skromnie i ze smakiem urządzone wnętrze... 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 19:01 Napisano Niedziela o 19:01 8 minut temu, pairtick napisał: Czuć nowy piniądz 🤦 Niby wszystko gra a jednak nie wszystko juz pomijam samo audio. Ktoś sie trochę na pałace napatrzył, ale zapomniał że reprodukcja też wymaga smaku i częściej im mniej tym lepiej 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Niedziela o 19:06 Napisano Niedziela o 19:06 Ale jest przebogato 😊 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 19:09 Napisano Niedziela o 19:09 2 minuty temu, Artur Brol napisał: Ale jest przebogato 😊 Cyganie mogli by wesele robić 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Niedziela o 19:11 Napisano Niedziela o 19:11 Cyganie to by sie tam chcieli przeprowadzic, i wtedy wesela urzadzac.😁 Nie jeden fachowiec tam palce maczal, moze wlasnie dlatego tak to wyglada. Odpisz, cytując
michaudio Napisano Niedziela o 20:47 Napisano Niedziela o 20:47 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Ma coś w swoim wyglądzie ten wzmacniacz. Jego wygląd działa na wyobraźnię. A lampy mocy zdaje się są droższe niż cały wzmacniacz. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Niedziela o 21:09 Napisano Niedziela o 21:09 7 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Po co komu tyle kolumn, jak wystarczą jedne, a porządne… Marcin , a masz więcej fotek ? Bo to do złudzenia przypomina jak u mojego księdza proboszcza ....... 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Poniedziałek o 06:04 Napisano Poniedziałek o 06:04 No to kogoś poniosło z tą chatą 😁. Paczki równie skromne jak reszta😁 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 07:33 Autor Napisano Poniedziałek o 07:33 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Marcin , a masz więcej fotek ? Bo to do złudzenia przypomina jak u mojego księdza proboszcza ....... to masz jeszcze dwa, ale muszę cię zmartwić, to raczej jakiś hamerykański pastor może jedynie być… A po szczegóły możesz tu zadzwonić… Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 08:07 Napisano Poniedziałek o 08:07 Nic tylko pakować się w samolot do USA i zostać pastorem misjonarzem z Polski. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano Poniedziałek o 08:22 Napisano Poniedziałek o 08:22 Wysoki sufit, ściany odbicia krzywdy nie zrobią. Kolumny skręcone. Nie widzę grajka od pana Sikory. No i dwa fotele. Pokłócić się w kuchni, pogodzić przy smyczkach. Ogromne szanse, że tam zabrzmi wybitnie. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 15:05 Autor Napisano Poniedziałek o 15:05 To teraz nieco dyskretniej… 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 18:11 Napisano Poniedziałek o 18:11 9 godzin temu, AudioTube napisał: Ogromne szanse, że tam zabrzmi wybitnie. Obawiam się, że bez korekcji, może nie być lekko. Ale o kasę wydaną na sprzęt, bym się nie pogniewał 😀 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano Poniedziałek o 18:26 Napisano Poniedziałek o 18:26 Jeśli tylko skrzypce/cello, to będzie niebiańsko cudownie. Mam w domu wysoko na głową. Tymi instrumentami trudno grać po cichu. i nie wolno. A panie dwie grają i błagam o więcej. Właściciele tego obiektu, to raczej nie raperzy. I nie jestem pewien, czy te kolumny tak niebezpiecznie nisko schodzą. Stojące łatwo w takim „pokoju” oszukać. I otwartymi drzwiami ulecą. Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 18:56 Napisano Poniedziałek o 18:56 29 minut temu, AudioTube napisał: Właściciele tego obiektu, to raczej nie raperzy. I nie jestem pewien, czy te kolumny tak niebezpiecznie nisko schodzą. Z tyłu są moduły subniskotonowe od 10 Hz. 31 minut temu, AudioTube napisał: Jeśli tylko skrzypce/cello, to będzie niebiańsko cudownie. Mam w domu wysoko na głową. Tymi instrumentami trudno grać po cichu. i nie wolno. W tym metrażu, to zdecydowanie Tannoy Westminster GR, a u Ciebie prawdopodobnie, Canterbury GR. 35 minut temu, AudioTube napisał: I otwartymi drzwiami ulecą. 😉 1 Odpisz, cytując
kassyx Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu Dnia 5.11.2025 o 13:59, MarcKrawczyk napisał: Może nie do końca w temacie, ale bardzo mi się podoba ten sklep - gdzieś w Holandii w latach 70- tych… Ostatnio siedziałem w takim fotelu, mega wygodny. Odpisz, cytując
Recommended Posts