kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Sprzątam kurła... . Naim Community zerknij w wolnej chwili, dość częsty widok. U nas moooże jedna para w Poznaniu by się znalazła. podobno grajo w pyte. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) 57 minut temu, AudioTube napisał: @Radek Kostrzewski pytanie i ciekawość. Gratuluję sobie, że tu włażę. Nie znam odpowiedzi, o co chodzi z tą zasłoną. Mam w umyśle zdjęcie części Twojego pokoju. A może spróbowałbyś w małym trójkącie usiąść? Max 2 metry. Pojeździć tym trójkątem po całym pokoju. Odkleić kolumny od ścian bocznych i ściany na którą patrzysz, gdy słuchasz. I cofnąć się do tyłu. Zobacz jak Chłopaki w Sinusie bliziutko kolumn usiedli. Masz jako jeden z niewielu oddzielny pokój. I ostatnie. Czy masz fotel? Wiesz to ustawienie juz jezdziło całe do przodu i do tyłu tez.Wedlug optymalnych pomiaròw to kolumny stoja 1,19cn od przedniej sciany od bocznych 50cm.Ale duzo robi teraz suboower jesli tez chodzi o mody .To nie jest fotel to jest taki jakby troche szerszy fotel ,cos ala kanapa.Mnie sie z tego zdjecia rozchodzi oto ,a widac czarną zasłonę na tych oczkach.Co ta zasłona ma za zadanie ,a zwłaszcza przy płytach kartonowo-gipsowych perforowanych,i zaraz przednia stoja dyfuzory Qrd D1.Ja tu nie widze logiki ,moze chodzi o aspekt wizualny ,bo jesli chodzi o akustyczny.... pewnie prawie wcale.Ja jeszcze zamiar pracowac na bocznych odbiciach na siatce binarnej ale efekt bedzie albo dobry jak nie to napewno mega wizualny . 6 minut temu, Radek Kostrzewski napisał: Wiesz to ustawienie juz jezdziło całe do przodu i do tyłu tez.Wedlug optymalnych pomiaròw to kolumny stoja 1,19cn od przedniej sciany od bocznych 50cm.Ale duzo robi teraz suboower jesli tez chodzi o mody .To nie jest fotel to jest taki jakby troche szerszy fotel ,cos ala kanapa.Mnie sie z tego zdjecia rozchodzi oto ,a widac czarną zasłonę na tych oczkach.Co ta zasłona ma za zadanie ,a zwłaszcza przy płytach kartonowo-gipsowych perforowanych,i zaraz przednia stoja dyfuzory Qrd D1.Ja tu nie widze logiki ,moze chodzi o aspekt wizualny ,bo jesli chodzi o akustyczny.... pewnie prawie wcale.Ja jeszcze zamiar pracowac na bocznych odbiciach na siatce binarnej ale efekt bedzie albo dobry jak nie to napewno mega wizualny . Na cos w tym pokroju.....ale mam jeszcze cos lepszego 😋 Edytowano 16 godzin temu przez Radek Kostrzewski Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kolory kabelków na każdą porę roku. Piękny zbiorek. ATC z Lyngdorfem, takiego połączenia jeszcze nie widziałem. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts