MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Wracając do tematu, ciekawe co tu słychać? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Musi dobrze grać. Korektur jest i procesur, nie ma lipy! I miejsca dużo nie zajmuje, to żona zadowolona jest... 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A słucha się w pokoju za ścianą😉. A co tam. Muza w tle musi byc. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, maciek72 napisał: Co powiesz teraz koledze @Kraft , który ma 4-5 par monitorów ? Dlaczego tylko monitory? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Wracając do tematu, ciekawe co tu słychać? Marcin , quadro nie widziałeś , czy jak ? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 2 godziny temu, Wing0 napisał: Ja odkąd ART kupiłem przyznam się, że nie miałem jeszcze dnia żebym sprawdzał olx z checia zakupu kolumn ale wzmacniacze lubie zmieniać:). A słuchałeś Tannoy Kensington GR? Odpisz, cytując
Recommended Posts