Pitt39 Napisano 26 marca 2024 Napisano 26 marca 2024 (edytowany) Chyba nie było; zdecydowanie mój klimat. Można by nie wychodzić, bo i po co... byle by tylko ktoś jedzenie donosił 😉 ps. i fotel jakiś taki inny. Edytowano 26 marca 2024 przez Pitt39 6 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 27 marca 2024 Napisano 27 marca 2024 Jedynie dostęp do płyt nieco utrudniony 😉 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 29 marca 2024 Napisano 29 marca 2024 Mo prawie. Te skrzynki po lewej i prawej to kolumny, latwo rozpoznac. 😁 Co to jednka na tym pierwszym planie po srodku jest? Stol do tortur? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2024 Autor Napisano 17 kwietnia 2024 Nie wiem gdzie patrzeć… 1 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 27 kwietnia 2024 Autor Napisano 27 kwietnia 2024 I jak tu usiąść w sweetspocie? 3 Odpisz, cytując
gienas Napisano 27 kwietnia 2024 Napisano 27 kwietnia 2024 Bo drewniany ten sweetspot Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia 2024 Autor Napisano 30 kwietnia 2024 Bardzo ładne trąbki… 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 kwietnia 2024 Napisano 30 kwietnia 2024 23 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Bardzo ładne trąbki… Jak to trąbki 😉 Znalazłeś więcej zdjęć tego pokoju audiofila? na tej ścianie ze szpulowcami jest trochę więcej jak pamiętam. P.S. Znowuż ten fotel 🤦🏼♂️ Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia 2024 Autor Napisano 30 kwietnia 2024 28 minut temu, DiBatonio napisał: Znalazłeś więcej zdjęć tego pokoju audiofila? Tylko na to natrafiłem, to jeszcze jedno z Tajwanu… Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 kwietnia 2024 Napisano 30 kwietnia 2024 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Tylko na to natrafiłem, A gdzie szukałeś pokaż, jak możesz. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia 2024 Autor Napisano 30 kwietnia 2024 @DiBatonio W grupie na facebooku https://m.facebook.com/groups/amiciaudiofili/?ref=share Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 kwietnia 2024 Napisano 30 kwietnia 2024 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: W grupie na facebooku Aaaa, szkoda… Myślałem, że w internetach 😉 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 maja 2024 Napisano 3 maja 2024 Mniej jaskinia, więcej studio nagrań. Te Kefy można nabyć, właściciel ma upgrade na oku, podobno jeszcze lepszy zestaw. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 maja 2024 Napisano 3 maja 2024 Khmmm nie mój klimat, ale ma swój zamysł i urok. Co do KEF te ponoć nie warte takiej gotówki, ja je tylko przelotnie słyszałem, nie zatrzymały mnie na dłużej. Ale wyglądają zaczepiście:) Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 maja 2024 Napisano 3 maja 2024 Odsłuch, postprodukcja. TRPTK label, mój ulubiony. W Utrechcie. Większość muzyka klasyczna. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 3 maja 2024 Napisano 3 maja 2024 (edytowany) I znowu wracamy do punktu postprodukcji muzyki, każda wytwórnia ma swój pomysł na brzmienie, każdy realizator ma swoją koncepcję. Z polskich wytwórni szanuję jakość dźwięku Jazzboy Records, obojętnie czy studyjne, czy live. Lubię też ogólnie płyty różnych polskich wykonawców w których "maczał palce" Jacek Gawłowski. Zza granicy, moje prawie zawsze pewniaki, to Blue Note, ECM, trochę mniej równy ACT. Ze staroci cenię amerykańskie nagrania nie tylko jazzowe z okolic przełomu lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych. Jak to jest, że te starocie brzmią tak dobrze? Prymitywna z dzisiejszego punktu widzenia technika nagraniowa i takie perełki jakościowe jak płyty Franka Sinatry, Tony'ego Benneta Johna Coltrane'a, Milesa Davisa, Stana Getza, Dave'a Brubecka, Mc Coy Tynera i wielu innych. Te nagrania dowodzą, że można nagrywać porządnie, niezależnie od okoliczności, trzeba tylko naprawdę chcieć. Edytowano 3 maja 2024 przez michaudio Literówka 4 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 5 maja 2024 Napisano 5 maja 2024 Taki w bieli, w minimalistycznym skandynawskim stylu i z kolorowymi akcentami. Ja bym siedział(przytulnie). 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 13 maja 2024 Autor Napisano 13 maja 2024 Chyba całkiem spoko… 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 maja 2024 Napisano 13 maja 2024 Rozmawiamy o tym co lepiej w pokoju miec by nic niepozadanego sie nie wzbudzalo, a tutaj ktos takie zdjecie gdzies zamieszcza, z duzymi kolumnami i jeszcze wiekszymi oknami. Czy oni wiedza o czyms, o czym my nie wiemy?🤔 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 14 maja 2024 Napisano 14 maja 2024 Zdecydowanie tak, płytowe niebo 😍 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 maja 2024 Napisano 14 maja 2024 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Tu chyba lepiej? Zdecydowanie. Odpisz, cytując
Recommended Posts