Pitt39 Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca (edytowany) Chyba nie było; zdecydowanie mój klimat. Można by nie wychodzić, bo i po co... byle by tylko ktoś jedzenie donosił 😉 ps. i fotel jakiś taki inny. Edytowano 26 marca przez Pitt39 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 27 marca Udostępnij Napisano 27 marca Jedynie dostęp do płyt nieco utrudniony 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 29 marca Udostępnij Napisano 29 marca Średniowiecze ... chyba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 marca Udostępnij Napisano 29 marca Mo prawie. Te skrzynki po lewej i prawej to kolumny, latwo rozpoznac. 😁 Co to jednka na tym pierwszym planie po srodku jest? Stol do tortur? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia Nie wiem gdzie patrzeć… 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia I jak tu usiąść w sweetspocie? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia Bo drewniany ten sweetspot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia Bardzo ładne trąbki… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 kwietnia Udostępnij Napisano 30 kwietnia 23 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Bardzo ładne trąbki… Jak to trąbki 😉 Znalazłeś więcej zdjęć tego pokoju audiofila? na tej ścianie ze szpulowcami jest trochę więcej jak pamiętam. P.S. Znowuż ten fotel 🤦🏼♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 28 minut temu, DiBatonio napisał: Znalazłeś więcej zdjęć tego pokoju audiofila? Tylko na to natrafiłem, to jeszcze jedno z Tajwanu… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 kwietnia Udostępnij Napisano 30 kwietnia 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Tylko na to natrafiłem, A gdzie szukałeś pokaż, jak możesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia @DiBatonio W grupie na facebooku https://m.facebook.com/groups/amiciaudiofili/?ref=share Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 kwietnia Udostępnij Napisano 30 kwietnia 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: W grupie na facebooku Aaaa, szkoda… Myślałem, że w internetach 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 maja Udostępnij Napisano 3 maja Mniej jaskinia, więcej studio nagrań. Te Kefy można nabyć, właściciel ma upgrade na oku, podobno jeszcze lepszy zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 3 maja Udostępnij Napisano 3 maja Khmmm nie mój klimat, ale ma swój zamysł i urok. Co do KEF te ponoć nie warte takiej gotówki, ja je tylko przelotnie słyszałem, nie zatrzymały mnie na dłużej. Ale wyglądają zaczepiście:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 maja Udostępnij Napisano 3 maja Odsłuch, postprodukcja. TRPTK label, mój ulubiony. W Utrechcie. Większość muzyka klasyczna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 3 maja Udostępnij Napisano 3 maja (edytowany) I znowu wracamy do punktu postprodukcji muzyki, każda wytwórnia ma swój pomysł na brzmienie, każdy realizator ma swoją koncepcję. Z polskich wytwórni szanuję jakość dźwięku Jazzboy Records, obojętnie czy studyjne, czy live. Lubię też ogólnie płyty różnych polskich wykonawców w których "maczał palce" Jacek Gawłowski. Zza granicy, moje prawie zawsze pewniaki, to Blue Note, ECM, trochę mniej równy ACT. Ze staroci cenię amerykańskie nagrania nie tylko jazzowe z okolic przełomu lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych. Jak to jest, że te starocie brzmią tak dobrze? Prymitywna z dzisiejszego punktu widzenia technika nagraniowa i takie perełki jakościowe jak płyty Franka Sinatry, Tony'ego Benneta Johna Coltrane'a, Milesa Davisa, Stana Getza, Dave'a Brubecka, Mc Coy Tynera i wielu innych. Te nagrania dowodzą, że można nagrywać porządnie, niezależnie od okoliczności, trzeba tylko naprawdę chcieć. Edytowano 3 maja przez michaudio Literówka 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Taki w bieli, w minimalistycznym skandynawskim stylu i z kolorowymi akcentami. Ja bym siedział(przytulnie). 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 maja Autor Udostępnij Napisano 13 maja Chyba całkiem spoko… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Poza akustyką. 🥺 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Rozmawiamy o tym co lepiej w pokoju miec by nic niepozadanego sie nie wzbudzalo, a tutaj ktos takie zdjecie gdzies zamieszcza, z duzymi kolumnami i jeszcze wiekszymi oknami. Czy oni wiedza o czyms, o czym my nie wiemy?🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 maja Autor Udostępnij Napisano 14 maja Tu chyba lepiej? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Zdecydowanie tak, płytowe niebo 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Tu chyba lepiej? Zdecydowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts