Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ciut nisko coś stoją. Ach ci muzycy ze słuchem absolutnym. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przecie ci artyści to głuche są… Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A może dobrze stoją. W sumie trudno ocenić. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kraft napisał: A może dobrze stoją. W sumie trudno ocenić. Zwłaszcza z tym śmiesznym radyjkiem Tivoli 🤦♀️ Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Z wizytą u Fisza, co my tu mamy? Wzmacniacz Technics SU-R1000, kolumny Revival Atalante 5, drapak Akai oraz wzmacniacz sieciowy Ruark… Prowadzi(ł?) z ojcem program we wtorkowe wieczory w radiu Nowy Świat i zawsze mówił "przyniosłem dzisiaj kilka płyt do zaprezentowania...." itd, teraz wierzę, że rzeczywiście je przynosił. Taka kolekcja plyt zawsze dobrze wygląda. Sprzęt na takim tle zyskuje. Jaki by nie był. 3 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zawsze to jednak lepeij podeprzeć swoje wywody zdjęciami. Wtedy mniej niedowiarków. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 12 minut temu, Rega napisał: Wtedy mniej niedowiarków. Moje niedowierzanie nie wynikało nawet z wątpliwości co do stanu plytoteki Fisza, co kwestii natury technicznej - czy w dzisiejszym radiu puszcza się jeszcze muzykę z gramofonu...🤔. Nie znam się, a teraz wierzę (a co najmniej chcę wierzyć), że tak właśnie było - Fisz prezentował muzykę w radiu, live, z gramofonu. 😁 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Zdaje się , że specjalnie dla niego wszystko było ,,konfigurowane,, i dopieszczone w każdym szczególe , aby było to odczuwalne w każdym bicie , elemencie w czasie rzeczywistym , gdy puszczał swoje płyty . Piękne czasy Odpisz, cytując
Recommended Posts