fluid81 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dali SC F215C - ja ma taki na surroundy i atmos . Całkiem przyzwoity kabel - wystarczający. No i co , dorwałeś tego Arcama ? Edytowano 5 godzin temu przez fluid81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Czeka zarezerwowany ale raczej wezmę, nic lepszego w tym $ nie kupie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Zdecydowanie w tym przedziale nic lepszego . Myślę że po cenie rynkowej nic z lepszym brzmieniem się nie trafi , dlatego ja na Twoim miejscu nie przeciągał bym tej rezerwacji , bo jeszcze zwinie Ci go ktoś sprzed nosa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Najwyżej co poradzić. Widze iż w USA też wyprzedają avr11 podobno idzie nowa linia od Arcama temu ceny będą coraz lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeśli nawet, to zdecydowanie taki avr11 poniżej tych 8 tys nie zejdzie . Te 8 tys to wyjątkowa okazja , bo ceny nie będą lepsze . 10 tys to będzie max za taki avr11 . Nic poniżej Mogę się mylić, ale czy wyprzedaż nie następuje tuż po wprowadzeniu nowej linii ? Właśnie skonsultowałem Twoją sugestię z nową linią Arcama z kimś, kto mocno siedzi w branży i nic takiego nie nastąpi w najbliższym czasie . Stereo tak , ale nie avr . Edytowano 4 godziny temu przez fluid81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts