AudioTube Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Chłopaki, nadzieja umiera ostatnia. Jak ten kawałek gra na słupkach? Czy także chudziutko na basie? Jeszcze 22giej nie ma. Dajcie czadu i oczywiście znać😉💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 1 godzinę temu, ufo27 napisał: To nie sa pierdy tylko prawda teraz wszystko tak gra chudo, jasno, jazgotliwie a bas gówniany jak kijem w karton. On tego nie zrozumie, daj spokój pewnie słucha jakiś brzdękoleń bez basu to dla niego to chude pitu pitu na złotym kablu to jest woooooow i mokro w majtkach, niektórych kolkumn nie das się zmienić żadną elektroniką jak grają ciulowo tak dalej będą tak grały. Edytowano 30 czerwca przez S!N! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 17 minut temu, AudioTube napisał: Dajcie czadu i oczywiście znać😉💪 Mi się wydaje, że u mnie ok. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca @Chmarski Ty się nie liczysz, bo nie narzekasz i masz przyjazną akustykę😊👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 32 minuty temu, AudioTube napisał: Chłopaki, nadzieja umiera ostatnia. Jak ten kawałek gra na słupkach? Czy także chudziutko na basie? Jeszcze 22giej nie ma. Dajcie czadu i oczywiście znać😉💪 Na laptopie ,z marnymi słuchawkami , z YouTube ,czuć potencjał, ale jakoś chudo...😀 A zupełnie serio ,AudioTube ,gdy za miesiąc wrócę do domu chętnie posłucham więcej ,już jak należy 😀 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Dajcie czadu i oczywiście znać😉💪 Na czad za pozno, ale u mnie to tez przyjemnie brzmi. Choc zdecydownie nie jest to rodzaj muzyki , ktory lubie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Czy także chudziutko na basie? Jeszcze 22giej nie ma. Dajcie czadu i oczywiście znać Nie jest , jest tak jak powinno. , Bas jest sprężysty bez zarzutu. Nisko schodzi i to " czuć" w pokoju. Słuchałem z Diraciem i bez. A to o czym piszę wydobywa się z monitorów w 23 m2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 2 godziny temu, S!N! napisał: On tego nie zrozumie, daj spokój pewnie słucha jakiś brzdękoleń bez basu to dla niego to chude pitu pitu na złotym kablu to jest woooooow i mokro w majtkach, niektórych kolkumn nie das się zmienić żadną elektroniką jak grają ciulowo tak dalej będą tak grały. Nie masz pojęcia na czym ten On słucha i czego, a basu mam wystarczająco dużo i lepszej jakości niż z poprzednich podłogówek i to w 20m. Tyle, że zaadoptowane to jest, a nie gołe ściany i sufity. Zgadza się, że niektóre kolumny nie grzeszą basem i wtedy elektronika niewiele pomoże, ale jak się ciebie czyta, to jeszcze nikt takich nie skonstruował, żeby twoim wymaganiom sprostać. Piszesz bzdury, że Bowersy nie mają basu z tym co oferuje TopHifi, też nie przepadam za brzmieniową sygnaturą tych głośników, nowa seria jest bardziej dla mnie akceptowalna. 2 godziny temu, ufo27 napisał: Jak Cie spotkam to kij w oko Ci wsadze A ja Tobie gdzie indziej 😁 Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Panowie to nie jest portal randkowy. Umawiajcie sie gdzie indziej 🤣 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 3 godziny temu, ufo27 napisał: Kable i podstawki pod kable no i pewnie kabel zasilajacy !!! Akurat kablami można wiele zyskać lub zepsuć, wiele razy pisalem, że gra cały system od gniazdka w ścianie po kolumny. Kilka osób już się o tym przekonało, tylko mało kto się z tym uzewnętrznia, bo wiedzą jak jest na tym forum. 3 godziny temu, ufo27 napisał: Ja nie slucham rapu,techna i disco Jest w Tobie nadzjeja, bo powyższe trudno nazwać ambitną muzyką. Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 23 minuty temu, DiBatonio napisał: Piszesz bzdury, że Bowersy nie mają basu z tym co oferuje TopHifi Gościu najpierw przeczytaj dokładnie posty, wyciąg kija z tyłka i je zrozum, nigdzie nie napisałem takiego sformułowania jak powyżej. Wytłumacz nam tutaj wszystkim co to jest dla Ciebie ambitna muzyka bo jak czytam takie idiotyzmy to śmiać mi się chce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 3 godziny temu, S!N! napisał: pewnie słucha jakiś brzdękoleń bez basu To masz te moje brzdękolenia bez masy i basu, podejrzewam, że o jakości takiego basu jaki mam u siebie możesz pomarzyć na tych swoich Pylonach, czy co ty tam masz. https://tidal.com/album/12014142?u https://tidal.com/album/116440526?u https://tidal.com/album/104824058?u Co, zadudniło i rozlało basu troszku ? 😁 Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca @DiBatonioCzekam na rozwinięcie tego idiotyzmu, a raczej snobizmu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 15 minut temu, S!N! napisał: Gościu najpierw przeczytaj dokładnie posty, wyciąg kija z tyłka i je zrozum, nigdzie nie napisałem takiego sformułowania jak powyżej. Wytłumacz nam tutaj wszystkim co to jest dla Ciebie ambitna muzyka bo jak czytam takie idiotyzmy to śmiać mi się chce. Wyciąg to masz w kuchni nad okapem 😁 Pisałeś pisałeś, trochę między wierszami, no i Bowersy męczą przecież twoje styrane uszy od rappppuuu. 12 minut temu, S!N! napisał: @DiBatonioCzekam na rozwinięcie tego idiotyzmu, a raczej snobizmu. Nie będę nic rozwijać, bo i tak nie pojmiesz. Trzymaj się tych swoich bitów hiphopowych i waż słowa, jak się do mnie zwracasz.... 15 minut temu, S!N! napisał: Gościu Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca U mnie też ok yello 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) @DiBatonio Musisz być bardzo niedowartościowanym człowiekiem skoro na siłę chcesz pokazać czego Ty tam nie słuchasz i oczywiście musi być to najlepsze, a sprzęt to już w ogóle bajka, jakby to kogoś obchodziło - czysty snobizm. Czytaj ze zrozumieniem to może gościu zrozumiesz o co mi chodziło z bowersami jak i zarówno z basem w kolumnach tak samo jak innym użytkownikom powyżej, jedynie założyciel tematu poszukuje kinowego efektu. @Radek Kostrzewski Jeśli można podpytać skąd stolik :)? Edytowano 30 czerwca przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Pewnie zamawiałam i wymiary pod własne preferencje . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 26 minut temu, S!N! napisał: Musisz być bardzo niedowartościowanym człowiekiem skoro na siłę chcesz pokazać czego Ty tam nie słuchasz i oczywiście musi być to najlepsze, a sprzęt to już w ogóle bajka, jakby to kogoś obchodziło - czysty snobizm. Miałka ta Twoja gadka. Ty siebie czytasz ? Ze zrozumieniem? 😆 Gdybym chciał się dowartościować i chwalić, to widziałbyś w stopce czym dysponuje, a tak musisz żyć w nieświadomości biedaku. Kto ma wiedzieć ten wie. Nigdzie nie napisałem, że to co gra u mnie jest najlepsze, bo w przeciwieństwie do ciebie nie łażę po wątkach i nie promuje jedynie słusznej marki kolumn z jakich słucham muzyki. Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Ja mogę od siebie dodać co mi się o uszy odbiło to soundtrack Demons &angels. Ogólnie w soundtrackach ,dużo jest mocnych potężnych basów .Ale chyba Ameryki nie odkryłem. To tak jak by coś to soundtrack diuna party two -super polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) 30 minut temu, S!N! napisał: Czytaj ze zrozumieniem to może gościu zrozumiesz... A prosiłem waż słowa. Administracja czepia się zdrobnienia od imion, a przyzwala na zwracanie się do kogoś gościu. To co, zgłaszamy...😁 Edytowano 30 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Panowie proszę o powrót do merytorycznej dyskusji ale bez zbędnych uszczypliwości. @DiBatonio jak nie będziesz prowokował użytkowników przyposując im "bzdury i pierdy" to nie będą Ci "gościować". @S!N!Nie prowokujcie się wzajemnie i odzywajcie "kulturalnie". Szkoda czasu na przepychanki. Pozdrawiam . M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 1 lipca Udostępnij Napisano 1 lipca 5 godzin temu, DiBatonio napisał: Gdybym chciał się dowartościować i chwalić, to widziałbyś w stopce czym dysponuje, a tak musisz żyć w nieświadomości biedaku. Kto ma wiedzieć ten wie. Zrozum, iż mnie to nie interesuje - nikt o to nie pytał w tym wątku. @MariuszZ W sumie masz rację, nie ma sensu wchodzić w jałowe dyskusję, które do niczego nie prowadzą, choć jeden odłam z tej wymiany zdań był dość ciekawy, lecz się nie rozwinął, a mianowicie dotyczyło to użycia sformułowania muzyka "ambitna". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 1 lipca Udostępnij Napisano 1 lipca Dwie płyty Yello należą do top 10 najlepszych realizacji/jakość brzmienia jakie samemu lub z pomocą innych maniaków bezkompromisowych realizacji ustawiłem na półeczce. Według mnie, im „lepszy” system do spółki z akustyką, tym lepiej one brzmią. Rozumiem potrzebę gospodarza wątku. Głęboki i soczysty bas. Ma gdzieś ten wzorzec zapisany i oby znalazł odpowiednie dla siebie brzmienie. Na swoje pomieszczenie I na swój portfel, bo że o pieniądzach nie piszemy, ale tak naprawdę one jak na razie grają pierwsze skrzypce. Równie dobrze i ja jakieś 3-4 lata temu powinienem założyć temat - kolumny do „żywego” brzmienia instrumentów smyczkowych. „Przewaliłem” kilkanaście kolumn/monitorów i nie znalazłem. Ale byłaby wtedy jatka, gdybym publicznie marudził. Na końcu zawsze jest dobrze, a jeśli jeszcze nie jest… Dotrwajmy do niego z klasą. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 lipca Udostępnij Napisano 1 lipca 5 godzin temu, MariuszZ napisał: jak nie będziesz prowokował użytkowników przyposując im "bzdury i pierdy" Niczego im nie przypisuję, sami je piszą 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Panowie ma ktoś tutaj konstrukcje od YB Audio? Warto się nimi zainteresować tzn modelami typu zephyr lub zonda ? Jak to wygląda ogólnie cenowo oraz brzmieniowo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts