MMarek Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, kaczadupa napisał: To co, trzeba jechać. Pogoda całkiem fajna, tylko trochę wieje ale co to za przeszkoda dla zawodowców. Ja dzisiaj odpuszczam, bo wieje, że łeb urywa 😀 Poza tym nowy rower zepsułem. Chcąc zamontować przednią lampkę do zakupionego uchwytu na telefon tak ciągnąłem za kabel że urwałem. Zerwanie nastąpiło w środku ramy. Zdemontowałem kierownicę, mostek i amortyzator. Udało mi się polutować zerwany kabelek, ale za cholerkę nie mogę złożyć to co rozebrałem. Zamówiłem stojak serwisowy, który i tak zamierzałem kupić. Mam nadzieje, że uda mi się to poskładać na stojaku mając dwie wolne ręce. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, MMarek napisał: Zamówiłem stojak serwisowy, który i tak zamierzałem kupić. Ten stojak to wg. mnie najmądrzejsza rzecz jaką kupiłem. Trochę przesadziłem i jest do rowerów elektrycznych o wadze do 25 kg. Ale zapasu nigdy nie za wiele Marek , zobaczysz , jak lubisz dłubać to ze stojakiem inny komfort życia 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts