MMarek Napisano Czwartek o 11:08 Autor Napisano Czwartek o 11:08 2 godziny temu, kaczadupa napisał: To co, trzeba jechać. Pogoda całkiem fajna, tylko trochę wieje ale co to za przeszkoda dla zawodowców. Ja dzisiaj odpuszczam, bo wieje, że łeb urywa 😀 Poza tym nowy rower zepsułem. Chcąc zamontować przednią lampkę do zakupionego uchwytu na telefon tak ciągnąłem za kabel że urwałem. Zerwanie nastąpiło w środku ramy. Zdemontowałem kierownicę, mostek i amortyzator. Udało mi się polutować zerwany kabelek, ale za cholerkę nie mogę złożyć to co rozebrałem. Zamówiłem stojak serwisowy, który i tak zamierzałem kupić. Mam nadzieje, że uda mi się to poskładać na stojaku mając dwie wolne ręce. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Czwartek o 11:36 Napisano Czwartek o 11:36 23 minuty temu, MMarek napisał: Zamówiłem stojak serwisowy, który i tak zamierzałem kupić. Ten stojak to wg. mnie najmądrzejsza rzecz jaką kupiłem. Trochę przesadziłem i jest do rowerów elektrycznych o wadze do 25 kg. Ale zapasu nigdy nie za wiele Marek , zobaczysz , jak lubisz dłubać to ze stojakiem inny komfort życia 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 15:11 Autor Napisano wczoraj o 15:11 Dnia 19.06.2025 o 13:36, tomek4446 napisał: Ten stojak to wg. mnie najmądrzejsza rzecz jaką kupiłem. Nie wiem jak mogłem tak długo nie mieć stojaka? Jeszcze tylko zawiesić rower i słuchając muzyki oddać się serwisowaniu Żartowałem stojak idzie do garażu. 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 16:33 Napisano wczoraj o 16:33 1 godzinę temu, MMarek napisał: Nie wiem jak mogłem tak długo nie mieć stojaka? No , teraz możemy przejść na Ty 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 16:58 Autor Napisano wczoraj o 16:58 23 minuty temu, tomek4446 napisał: No , teraz możemy przejść na Ty No nie wiem, chyba że zainstalujesz lusterko 😀 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 18:28 Napisano wczoraj o 18:28 @MMarek prędzej przemaluje rower na różowo i założę z przodu koszyk 3 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 19:47 Napisano wczoraj o 19:47 Nie zapomnij do kompletu "stopki" 🙂 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu I ochraniacz na łańcuch 😉 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Jak bym kiedyś zainstalował odblaski na szprychach , to możecie mnie zastrzelić 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: Jak bym kiedyś zainstalował odblaski na szprychach , to możecie mnie zastrzelić Sprawdź czy już na oponach nie masz 😁 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 13 godzin temu, tomek4446 napisał: @MMarek prędzej przemaluje rower na różowo i założę z przodu koszyk Ale jak już wyjdziesz z wieku młodzieńczego, to ebika sobie kupisz? 12 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Nie zapomnij do kompletu "stopki" 🙂 W porządnym rowerze jest już zamontowana fabrycznie 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts