Q21 Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Jaki wzmacniacz dobralibyście do Triangli Antal 40th? Na odsłuchu klient zainteresował się Regą Elicit MK5, a także Musicalem Fidelity M6si. Za źródło posłużył Shanling SCD1.3, czyli świetny odtwarzacz SACD z dodatkowymi funkcjonalnościami Oba wzmacniacze zdecydowanie mogą się spodobać i wybór tego lepszego jest tutaj niemałym wyzwaniem. Wszystkich zainteresowanych takim lub innym odsłuchem gorąco zapraszamy. Salon audio-video Q21 Pabianice, Reymonta 12 Tel. (42) 213 01 66 www.Q21.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Cześć! Po koleżeńsku napiszemy, że fajne kolumny i z pewnością dobre doinwestowanie postawi je na nogi Z naszej oferty, chętnie posłuchałbym z Devialetem 220 lub Michi X3s2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Ach, szkoda, że nie zaproponowaliście ich dzisiaj do odsłuchu jak miałem dwa wzmacniacze ze sobą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Dnia 7.06.2024 o 21:06, Q21 napisał: Jaki wzmacniacz dobralibyście do Triangli Antal 40th? Na odsłuchu klient zainteresował się Regą Elicit MK5, a także Musicalem Fidelity M6si. Za źródło posłużył Shanling SCD1.3, czyli świetny odtwarzacz SACD z dodatkowymi funkcjonalnościami Oba wzmacniacze zdecydowanie mogą się spodobać i wybór tego lepszego jest tutaj niemałym wyzwaniem. I jakie różnice między wzmacniaczami ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca Dnia 7.06.2024 o 22:56, Chmarski napisał: Ach, szkoda, że nie zaproponowaliście ich dzisiaj do odsłuchu jak miałem dwa wzmacniacze ze sobą. Następnym razem się uda ich odsłuchać 21 godzin temu, majkel74 napisał: I jakie różnice między wzmacniaczami ? Inna barwa oczywiście, Rega jest nieco gęstsza, mi pasuje określenie "płynna" do jej brzmienia W kwestii detali ciężko to opisać, bo jest inny sposób prezentacji. Dynamiką nieco wygrywa Musical w mojej opinii. Jak w poście, ciężko wybrać ten lepszy wzmacniacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Naim Nait XS3, Atoll IN300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Fajnie Was tak widzieć wszystkich zgodnie sobie pomagających Na prawdę. Myślałem że niedożyje. Atoll 200/300, Roksan M2, Denon PMA 2500ne, Musical M6si, Magnat RV4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts