Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Jest i najnowszy Devialet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeszczeNIEkumam Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października A jakie są ceny tych nowych Devialetów? Ten złoty to jest lepszy jakoś od tego srebrnego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Ja już na stadionie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Wskaźniki NAD zawsze wyglądają dobrze i nowocześnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Mi to się marzy, żeby gdzieś na 10 minut spotkać się z forumowiczami, umówić się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie, przybić piątkę, przedstawić się nickiem i imieniem.... Oczywiście z kimś tam już się umówiłem na takie spotkanie, wymiana gadżetów i te sprawy, ale fajnie byłoby spotkać więcej osób. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Ale...mamy też w ofercie telewizory niemieckiej marki Loewe :] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października (edytowany) Ja póki co w Sobieskim, za jakiś czas stadion Edytowano 25 października przez Amarok 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Wrzucamy jeszcze coś... Audiophysic w naszej ofercie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 48 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wrzucamy jeszcze coś... Audiophysic w naszej ofercie. Będziecie mieli Pathosa na tegorocznej wystawie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października (edytowany) 12 minut temu, rpm napisał: Będziecie mieli Pathosa na tegorocznej wystawie ? Top Hi-Fi kończy sprzedaż Pathosa. Edytowano 25 października przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 19 minut temu, Rafał S napisał: Top Hi-Fi kończy sprzedaż Pathosa. Ktoś przejmuje dystrybucję ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października @rpm Nie chcę rozpowszechniać niepotwierdzonych informacji. Pathos na razie nie podał na swojej stronie nowego dystrybutora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 5 minut temu, Rafał S napisał: @rpm Nie chcę rozpowszechniać niepotwierdzonych informacji. Pathos na razie nie podał na swojej stronie nowego dystrybutora. Rozpowszechnij mi na pw jeśli to nie problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 50 minut temu, rpm napisał: Ktoś przejmuje dystrybucję ? Nie wiemy kto, ale my już nie kontynuujemy. Mamy dobrą ofertę na outlecie https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/producent/pathos.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Ktoś widział tańszą hybrydę ? 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 11 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Nie wiemy kto, ale my już nie kontynuujemy. Mamy dobrą ofertę na outlecie https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/producent/pathos.html Tak ,wiem i skorzystałem.🥳 Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 2 minuty temu, rpm napisał: Tak ,wiem i skorzystałem.🥳 Dzięki No to na zdrowie:) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Nowy odtwarzacz Ancient Audio: I cała gama pylona: Najnowsze Wilsony Watt/Puppy: Te parawany Clarisys takie wielkie, że się w kadrze nie mieszczą. Te na 2-planie to panele basowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Ta ilość basu to już chyba nie na moje uszy a zwłaszcza i na kieszeń 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Zobaczcie, ile nagród ma Ferrum (polska firma!). Wszystko w cztery (!) lata. Nautilus: Accuphase + Estelon Soundclub: Sikora + Doshi + Kharma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Ja już na stadionie Czy te skrzynie obok kolumn to atrapy? Czy te kolumny są dobrze zaprojektowane? I ktoś je kupuje? 13 minut temu, Amarok napisał: Ta ilość basu to już chyba nie na moje uszy Nie każdy umie zastosować najnowsze technologie. Nie bierz tego zestawu na odsłuch do domu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Forumowy kolega MuzgAUDIO (Konrad) ze swoimi nowymi DACami. I jaki fajny złoty Pioneer z lat 90-tych! To chyba 2x 35W w czystej klasie A. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Poproszę o foto Atolla In400 evo jakby ktoś ustrzelił 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 40 minut temu, Amarok napisał: Ta ilość basu to już chyba nie na moje uszy a zwłaszcza i na kieszeń 🙂. Też ci tak koszmarnie dudniło? Ja chyba 20 sek wytrzymałem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Nowe Audiovectory: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts