kaczadupa Napisano 8 maja Napisano 8 maja To co, przechodzić z ProAc do nowego wątku? 1 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 8 maja Napisano 8 maja Grunt żebyś opisał swoje wrażenia po co najmniej tygodniu słuchania, bo to że po godzinie to są najlepsze głośniki na świecie to raczej pewne Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 maja Napisano 8 maja (edytowany) 10 minut temu, majkel74 napisał: Grunt żebyś opisał swoje wrażenia po co najmniej tygodniu słuchania, bo to że po godzinie to są najlepsze głośniki na świecie to raczej pewne Zapomniałeś , że mam monitory ATC. Edytowano 8 maja przez kaczadupa Odpisz, cytując
RoRo Napisano 8 maja Napisano 8 maja 57 minut temu, kaczadupa napisał: Zapomniałeś , że mam monitory ATC. Nikt nie jest doskonały 🤪 Przypominam że jest to wątek klubowy dotyczący B&W, a większość z ostatnich wpisów mocno odjechała w bok... Wspomniał już o tym niedawno Tomek. Pozdrawiam PS. Wyleciało kilka wpisów OT (polityczno-teligijnych). 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 maja Napisano 8 maja (edytowany) 1 minutę temu, RoRo napisał: Nikt nie jest doskonały 🤪 ProAc jest, prawie... i tylko tych wokali z ATC żal Edytowano 8 maja przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 9 maja Napisano 9 maja 9 godzin temu, kaczadupa napisał: To co, przechodzić z ProAc do nowego wątku? Ja bym tak zrobił. Dobry tytuł, fotki plus Twoje pióro i wątek będzie mega popularny. Z pożytkiem dla innych. Tutaj Twoje wrażenia nie przebiją się do szerszego grona. Miłego dnia. Tomek. 2 Odpisz, cytując
nietoperz420 Napisano Wtorek o 18:20 Napisano Wtorek o 18:20 tak odbiegając jakby ktoś chciał ożenić swoje 803D4 to zapraszam na priv Odpisz, cytując
Recommended Posts