MMarek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Niespodzianka. Jarek, preorder zamówiony? https://audio.com.pl/aktualnosci/sprzet/32166-az-12-warstw-lakieru-i-farby-bowers-wilkins-prezentuje-niezwykle-eleganckie-monitory-prestige-edition?fbclid=IwdGRjcAPd6_RleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeoWdt2W9ZOB_2fBdy3ZyoygZQKryZ2Rwto-NMFzyxDUbT4iwwSp-OCDfe4vo_aem_wv6py0KZduwjfQAPHnW68A A ja to gips. Dlaczego założyciel tematu Bowersów dowiaduje się przypadkowo? Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Następne będą z dwóch stron, co podniesie brzmienie na jeszcze wyższy poziom, że o cenie nie wspomnę. Potem już na okrągło jak na zdjęciu w pierwszym poście 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Osobiście nie uznaję testów Pana Karasińskiego jako wiarygodne. Jak już pisałem, z chęcią poznam te już hi endowo wycenione i pewnie świetnie wykonane monitory Linn-a. Pytanie czy @Top Hi-Fi & Video Designzgodzi się wysłać demo. https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/linn-119.html Mówisz o tym modelu? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Jak już pisałem, z chęcią poznam te już hi endowo wycenione i pewnie świetnie wykonane monitory Linn-a. Bierz i sprawdzaj. Z chęcią przeczytam o Twoich wrażeniach. Ja miałem kiedyś na weekend poprzedni model -109. O, nawet parę słów o nich napisałem. Edytowano 1 godzinę temu przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Gdzie, jak? Jaki rant? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Czy coś mi się po....ło? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Takie zabiegi mogą koszty podnieść w odniesieniu do prostej skrzynki prostopadłościennej. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu (edytowany) 16 minut temu, MMarek napisał: Czy coś mi się po....ło? Chodzi o to, że przednia ścianka jest zaokrąglona? Taki kształt ma też w wersji podstawowej. To nie mogło wpłynąć na brzmienie ani na cenę Prestige Edition. Edytowano 54 minuty temu przez Kraft Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 11 minut temu, Kraft napisał: Chodzi o to, że przednia ścianka jest zaokrąglona? Taki kształt ma też w wersji podstawowej. To nie mogło wpłynąć na brzmienie ani na cenę Prestige Edition. Tylko, że na zdjęciach wrzuconych przez @MMarek to faktycznie wygląda jakby front był ścięty, a nie zaokrąglony jak na tych Twoich. Może to jakiś feler tamtych zdjęć... Odpisz, cytując
Kraft Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu (edytowany) Bowers chyba leci sobie z nami w ogóle w ciula z tymi opisami specjalnych wersji, bo różnic w grillu tweetera też nie mogę jakoś dostrzec. @Top Hi-Fi & Video Design możecie wrzucić zdjęcie z bliska jakiegoś grilla 702-707 S3 i dla porównania grilla 705 S3 Signature. Czy te ich kratki czymś się faktycznie różnią? Bo niby 707 Prestige Edition ma mieć kratkę z 705 S3 Signature. 15 minut temu, Raf_raf napisał: Twoich. Może to jakiś feler tamtych zdjęć... To tylko odbicie na lakierze. Ścianka jest zaokrąglona, nie ścięta. Edytowano 25 minut temu przez Kraft Odpisz, cytując
Kraft Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu (edytowany) 23 minuty temu, Kraft napisał: @Top Hi-Fi & Video Design możecie wrzucić zdjęcie z bliska jakiegoś grilla 702-707 S3 i dla porównania grilla 705 S3 Signature. Czy te ich kratki czymś się faktycznie różnią? Bo niby 707 Prestige Edition ma mieć kratkę z 705 S3 Signature. No dobra. Jest chyba faktycznie różnica w grillach. Między heksagonami są kółeczka zamiast trójkącików. Trzeba lupy, wtedy widać. Edytowano 9 minut temu przez Kraft Odpisz, cytując
Recommended Posts