S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września @DedalA słuchałeś go z unitrą? Nawet z Jasperami to on średnio tam nadrabiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września (edytowany) Co ma do tego unitra , piszesz ze in200 nie ma dołu, odpowiadam ze byl jak go słuchałem . Mam wymienić z czym ? Heco ms500, Heco gt302, Audiosolutions 202b overture, Figaro S, Bmn Berges 3, Chario Delphinus Ps nie słuchałem z Unitrą Edytowano 20 września przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września @Dedal To ,że w tym połączeniu grał do dupy i miał słaby dół , a nie że nie ma dołu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Według mnie mocny , a to ze mi się nie podobal to druga sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 9 minut temu, S!N! napisał: @GarganLuźno nie mam kijka w tyłku i to żadna tajemnica, Jasper 18 przejście z Jasper 25mk II. Estetyka mnie nie przekonuje, ale opinię mają dobrą 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września @DedalA według mnie nie, wystarczyło denka podpiąć i tu było mocno, super , ze tam z czymś słuchałeś tylko nie wiem co to zmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września (edytowany) Mało dołu to ma teraz mój Haiku Bright . Tak samo nic nie zmienia ze miałeś mało z unitrą 🤷 Ja miałem , Ty nie ktoś inny jeszcze coś innego. Edytowano 20 września przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września @DedalJak dla Ciebie tam jest mocny dół to rapy nie mają na nim życia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września (edytowany) Chyba się nie rozumiemy. Ja nie przekonuje Ciebie ,że on tam jest . Pisałem że dla mnie był, dla Ciebie nie było albo jest go nie wiele i już Pelno skrajnych opinii w necie o każdym sprzęcie, kto chce to sprawdzi . Tyle.w.temacie Edytowano 20 września przez Dedal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września (edytowany) I to tyle w kwestii słuchania opinii "audiofilów" na forum co jak gra i czy w ogóle gra. 🤣🤣🤣 Edytowano 20 września przez zolt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 1 minutę temu, zolt napisał: I to tyle w kwestii słuchania opinii "audiofilów" na forum co jak gra i czy w ogóle gra. 🤣🤣🤣 Jeśli jednemu gra a drugiemu nie gra to wiesz, że to bardzo neutralny sprzęt 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września (edytowany) Ja myślę, że wtedy trzeba zastosować drugi switch z oczywiście liniowym zasilaniem i koniecznie wyłączyć moduł wifi. Wtedy każdemu będzie grać. 🤣 Edytowano 20 września przez zolt 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września A to chyba audiofile , ale nie znam niestety 👨⚕️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 25 minut temu, Dedal napisał: A to chyba audiofile , ale nie znam niestety 👨⚕️ Każdy ma zadatki na audiofila. Niestety niektórym wystarcza mieć sprzęt hi-fi żeby grał, reszta im dynda i to dyndadełko jest granicą pomiędzy mogę być audiofilem bo lubię wiernie odtworzony dźwiek muzyki, ale nie zrobię kilku kroczków okołosprzetowych by poprawić jakość odtwarzanej muzyki, a tymi którzy cokolwiek zrobili. Cokolwiek = porządek w kablach, pozycjonowanie kolumn, adaptacja akustyczna pomieszczenia, jakość nagrań itd. Ktoś kto zrobił choćby jeden krok by poprawić jakość sprzętu hi-fi jest już audiofilem 😉 Nie wierzę, że nic nie zrobiłeś ale sam fakt, że mieszałeś klockami audio, kolumnami i kablami, w tym zasilającymi czyni z Ciebie Kolego Audiofila 😎 Pozdrawiam. M 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Sami audiofile tutaj, w takim razie😁 Dobrej zabawy, oby trwala jak najdluzej😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 7 minut temu, MariuszZ napisał: Każdy ma zadatki na audiofila. Niestety niektórym wystarcza mieć sprzęt hi-fi żeby grał, reszta im dynda i to dyndadełko jest granicą pomiędzy mogę być audiofilem bo lubię wiernie odtworzony dźwiek muzyki, ale nie zrobię kilku kroczków okołosprzetowych by poprawić jakość odtwarzanej muzyki, a tymi którzy cokolwiek zrobili. Cokolwiek = porządek w kablach, pozycjonowanie kolumn, adaptacja akustyczna pomieszczenia, jakość nagrań itd. Ktoś kto zrobił choćby jeden krok by poprawić jakość sprzętu hi-fi jest już audiofilem 😉 Nie wierzę, że nic nie zrobiłeś ale sam fakt, że mieszałeś klockami audio, kolumnami i kablami, w tym zasilającymi czyni z Ciebie Kolego Audiofila 😎 Pozdrawiam. M Dziwne te wikipedie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666 Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 16 godzin temu, S!N! napisał: @DedalJak dla Ciebie tam jest mocny dół to rapy nie mają na nim życia. Może tego atolla nie wygrzanego miałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) @Adamo666Taaa, ja rozumiem, że niektórzy słuchają muzy z jakimś cienkim basem lub plumkaniem w tle i jak się pojawi ciut większe zejście to jest szok - przykładowo tracki co wstawiają starsze osobniki do porzygu te same i przestarzałe lub niektóre audiofilskie wyroby dla mnie totalnie nie mają kopa jak współczesny rap, weź sobie jeden z drugim włączcie coś drillowego to wtedy można porozmawiać o dole, atoll nie ma jakiegoś super basu dla rapu i tyle, może z tych walkach audiofilskich jest coś w stanie wykrzesać, ale w rapie jak ma to być ten duży dół to nie mamy o czym rozmawiać. I żeby nie było, że audiofilskie rzeczy nie są super to tutaj np. poniżej mega zestawik wałków i brzmią dobrze nawet na jakiś słabych wzmakach. Edytowano 21 września przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 2 minuty temu, S!N! napisał: weź sobie jeden z drugim włączcie coś drillowego to wtedy można porozmawiać Podrzuc jakis tytul. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (...) 10/10 pod warunkiem, że nie oczekujemy od tej wielkości monitorów w 100% realistycznych doznań basowych. To napisał Kraft , więc nie wiem czego oczekujesz? Jeśli masz inne zdanie na temat tej unitry , nic nie stoi na przeszkodzie żebyś tu zamiescił swoje spostrzeżenia , w stylu Krafta Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września Tak się zastanawiam, jakich to instrumentów używa się w muzyce rapowej, które są w ogóle w stanie wyprodukować niskie częstotliwość? Laikiem jestem w tej materii, ale z tego co się orientuję, tak ogolnie nie jest ta grupa instrumentow zbyt duza?🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 7 minut temu, Artur Brol napisał: Tak się zastanawiam, jakich to instrumentów używa się w muzyce rapowej, które są w ogóle w stanie wyprodukować niskie częstotliwość? 🤔 Tam jest jeden instrument - nazywa się komputer 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września Orkiestra cała, znaczy 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) 1 godzinę temu, Dedal napisał: Orkiestra cała, znaczy 🤔 @Artur BrolŁap Dokładnie tak, jeśli album lub singiel jest nagrywany z orkiestrą bądź z muzykami, bandami, a tak to sampling, gotowe bity, oprogramowanie, midi, sprzęt do beatmakingu czyli przede wszystkim komp. @no_i_fajnie Tu masz coś drillowego. Edytowano 21 września przez S!N! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 4 minuty temu, S!N! napisał: tak to sampling, gotowe bity, oprogramowanie, midi, sprzęt do beatmakingu. Czy zechciałbyś więcej o tym napisać. Mnie to interesuje. Może gdzieś w innym wątku. Kiedyś podawałeś tytuły płyt z niskoschodzącym „basem”👌Dla mnie ogromna odmiana i przyjemność. 1 godzinę temu, Gargan napisał: Tam jest jeden instrument - nazywa się komputer Nie znam się, ale tak właśnie mi się wydawało. @Artur Brol czy masz okazję chodzić na live bez prądu? Mnie cieszy, jestem podjarany, gdy mam taką okazję. Inne wrażenia, tam „bas” to dla mnie totalnie inny bas. Jakby inna rzeczywistość aniżeli w domu. Ubogaca. To dla mnie jasne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts