pairtick Napisano wczoraj o 15:13 Napisano wczoraj o 15:13 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Fotografia obrazująca (w przenośni) wzmacniacz A i tak będą wołać o subwoofer 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 15:19 Napisano wczoraj o 15:19 5 minut temu, pairtick napisał: A i tak będą wołać o subwoofer 😁 To zależy, bo jeśli na obiad była grochówka to odtwarzanie basów może być odpowiednie😜 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 17:07 Napisano wczoraj o 17:07 1 godzinę temu, Rega napisał: To zależy, bo jeśli na obiad była grochówka to odtwarzanie basów może być odpowiednie😜 Ja tam, o ile pasuje do potrawy, dodaję 👍 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 18:18 Napisano wczoraj o 18:18 6 godzin temu, kaczadupa napisał: I teraz odpowiednio mamy - super precyzyjne i wysuszone wysokie modele Rotela czy Hegle, mamy super proporcjonalną, z odpowiednim wypełnieniem dla nadania seksapilu Rege Elex mk4 i nadmuchanego Supernaita czy Aethosa oraz całą resztę audiofilsko spuchniętych wzmacniaczy pod tzw. barwę. W ramach każdego rodzaju dźwięku można pójść wyżej z jakością. Charakter brzmienia jest jak kierunek wektora. Pozostaje jeszcze jego długość. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 6 godzin temu, pairtick napisał: Ja tam, o ile pasuje do potrawy, dodaję Jedzenie tego to obowiązkowy wymóg, by dali obywatelstwo? W PL chyba w Lidlu też to jest, ale smak mniej pomidorowy niż Heinz, mniej słodki, bardziej pod polski gust. Od zięcia wiem, który mieszkał w IRL i nawet po powrocie do PL lubi się tym specjałem raczyć. 9 godzin temu, pairtick napisał: A za Kensington GR zapłaciłem Będziesz chciał się pozbyć to daj znać. Mam patent na import z UK do UE bez opłat celnych. Dnia 4.10.2025 o 15:37, misiekx napisał: sprzęty do słuchania muzyki, fajnego hobby, miłego spędzania czasu w cenach auta czy np. rocznych zarobków przeciętnego Kowalskiego A czy KIEDYKOLWIEK było inaczej? Lata 80-te... byle jaki Technics 150 dolarów. A przeciętny Polak zarabiał wówczas 20 dolarów/miesiąc. To jest 7,5 przeciętnej pensji. Na dzisiejsze - ok. 58 tys. złotych. No i masz. My sobie nie zdajemy sprawy, w jak dobrych czasach żyjemy. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 20 godzin temu, kaczadupa napisał: Jest ktoś komu się Rega nie podoba ? No właśnie, idealne proporcje i naturalność… Jak dla mnie dźwięk 😁 mógłby być trochę pełniejszy 😉 Scena mogłaby być trochę szersza 😄 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, il Dottore napisał: Jedzenie tego to obowiązkowy wymóg, by dali obywatelstwo? Od tego zaczyna się Life in the UK Test 😁 https://www.gov.uk/life-in-the-uk-test 11 godzin temu, il Dottore napisał: Będziesz chciał się pozbyć to daj znać. Mają dożywocie, bez prawa do zwolnienia warunkowego. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Top Hi-Fi & Video Design Panowie, ponawiam pytanie o nowości Yamahy. No podajcie w końcu co to ma być. Od kilku godzin mamy, w końcu, bezstratną jakość Spotify, ale niestety mój WXC50 nie chce takiej jakości poprzez Connect obsłużyć (obsługuje tylko poprzez AirPlaya). Nie wiem w czym problem, aktualizacja podobno jest aktualna, więc zapewne skończy się wymiana stramera. I dlatego tak Was molestuję. Będzie coś nowego w tej materii od Yamahy, czy mam szukać streamera innego producenta, który obsłuży Spotify Connect w bezstratnej jakości? Odpisz, cytując
Recommended Posts