audiowit Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jeszcze Buchardy beda graly z Wba. Ale test zrobię w przyszly weekend. Natomiast jesli chodzi o moj glówny system. To WBA. Texas robi kosci do bardzo dobrych dac. Troche sie dziwię Twojemu oddaniu jesli chodzi o Hypexa. No ale nie chodzi tu o generalizowanie i rzucanie Markami bez konkretnych przykladow. Edytowano 7 godzin temu przez audiowit Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, MariuszZ napisał: Mimo to można ponarzekać, że taki rewelacyjny głośnik zasilili tanią elektroniką ze średniej półki. Mnie to trochę boli, bo po raz kolejny widzę, że księgowi rządzą we współczesnej produkcji. Z tego co wiem w zasilaniu są wprowadzone zmiany przez Buchardt to nie 1 do 1 moduł z aliexpress trzeba by porównać dokładnie. Ciekawe co nowego wprowadzą w najbliższym czasie bo mają być nowe moduły. Ja źle wspominam Hypexa szczególnie z Hattor audio, Witek miałeś też chwilę.... Edytowano 3 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, audiowit napisał: Idź sie awanturowac gdzie indziej, bo widze, ze chodzisz i szukasz dymu. Tannoye nie są w kregu mojego zainteresowania. Fakt, Tannoye nie są Hi-End, a przynajmniej nie znalazłem takiego testu. A co do szukania dymu, to na moje uwagi techniczne, zareagowałeś personalną agresją. Nie ja. EOD. 6 godzin temu, audiowit napisał: Poprosze o merytoryczne wypowiedzi. Na tym rysunku sami pokazują, że sieje harmonicznymi na tym ponoć rewelacyjnym basie. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tu nawet nie chodzi o ten Hattor, bo to byla jakaś porazka. Ani Hypex ani BO nie urywały.... nic. Patryk, jakie uwagi techniczne? Ze 50dB to hiend, wykresem progu bolu. Litosci. Chciales sie pokazać z Tannoyami i tyle. Nie wiedziales jak sie przebić to caly czas cos sugerujesz, krecisz, teraz wyciagasz jakis napis w tescie. Czepiasz się znieksztalcen w przetwornikach ale nie zestawileś lepszego wykresu z podobnego przetwornika. Podpowiem Ci poszukaj illuminatora. Czemu Ty nie pokazaleś jak sieje znieksztalceniami, natomiast skomentowaleś jako "smieszny filmik" coś co jest proste ale nikt na to nie wpadł... Pochwal się Tannoy w Waszych systemach i tyle. Mojego zachwytu nie uslyszysz, bo jak lubię duze kolumny to Tannoya nigdy nie slyszalem w systemie, ktory zrobilby jakieś wrazenie. Edytowano 3 godziny temu przez audiowit Odpisz, cytując
Recommended Posts