Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 029 tematów w tym forum

• 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 782 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  1. Przebudowa systemu

• 11 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  2. Co do małego salonu?

• 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. kino domowe 2.1, stereo

• 11 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 701 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  4. Yamaha vs. reszta

• 11 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  5. Zmiana systemu kina domowego

• 11 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 999 wyświetleń
  6. Kino domowe czy Soundbar do 5tys

• 11 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  7. Solo 6C a TV Samsung

• 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  8. Dolby atmos w salonie

• 11 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pozazdrościć, że dobrze trafiłeś. Obsługa w tym salonie to jest totalna porażka.
    • Bardziej się chyba od Pana spodziewałem propozycji Indiany 561 z kodem 20, które również uważam za dobrą ofertę :), chyba że Pana zdaniem tylko Pylony mogą konkurować z F303?
    • A jak koledzy oceniacie bezpośrednie porównanie Silver 500 i Heco Celan 7 ? może ktoś słuchał obu i jest w stanie jakieś refleksje napisać? a może pod kątem technicznym, użytych przetworników itp, które z nich teoretycznie wypadają lepiej ?
    • Nikogo poza mną nie ma u mnie w mieszkaniu. Kolumny niestety nie mają żadnych gwintów, też już o tym myślałem, bo na aliexpress takie kolce można kupić za kilka złotych.  Co do podstawek to jeszcze pomyślę, bo takie z płyty meblowej faktycznie byłyby bardzo lekkie. Myślałem jeszcze nad takimi z 4 prętów i 2 kawałków blachy 3-4mm. Sam bym sobie to wszystko pociął, ale musiałbym znaleźć kogoś kto mi to pospawa. Fajnie by to wyglądało pomalowane np. na czarny mat. Ewentualnie mam jeszcze kilka belek konstrukcyjnych, to może dokupię takie kawałki płyt meblowych, i sam to skręcę.  Coś się na pewno wymyśli. Nie takie rzeczy się robiło. Już sam robiłem sobie półkę wiszącą, wielki regał do piwnicy, łóżko do sypialni, stół, stołek i kilka innych pierdół. Jakoś super piękne to nie jest, ale na pewno unikatowe, i jaka satysfakcja 😁 Na razie to mam masę innych spraw do załatwienia, także pewnie za kilka tygodni się tym zajmę 🙂  Pozdrawiam 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...