Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 130 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  1. Kino domowe

• 17 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
  2. Pomoc w wyborze głośników 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ale z was lenie....Ile potrzebuje Ian z malina 4 do zasilania?Mam Shanti.Moze by sie nadawał gdyby potrzebne bylo 5 V i max 3 A.
    • A dziś na streamingu pojawił sie Khmer Live. Jak wynika z zapowiedzi jest to nie tyle po prostu wersja koncertowa, co inspirowana oryginałem.  Ciekawe też to, że płytę wydał nie ECM, a Edition Records - mają bardzo ciekawych artystów, z których wielu gości ze swoimi płytami na moich półkach 😄. Ta płyta (Khmer w oryginale) nigdy nie była w mojej bajce ale ta wersja ma szansę to zmienić. Posłuchamy - zobaczymy.  
    • kilka postów wyżej jest napisane co używam... (nie sądzisz chyba że impulsowy?  )
    • Odpal Dirac, jesli masz jakiś przyzwoity mikrofon pomiarowy. Ja mam sporą górkę w okolicach 60hz. Po korekcji nic już nie dudniło. Bas stał się bardziej zdefiniowany w różnych jego zakresach, wyraźniejszy, zniknęła buła na różnych, basowych albumach. Jeśli nie posiadasz wersji full, zawsze możesz sprawdzić 14 dniową wersję na laptopie.  Pamiętaj też, że możesz wgrywać gotowe krzywe, np. Harmana z podbitym basem. U mnie oryginalna krzywa trochę ten bas za bardzo ściszyła. Ważne, żeby nie przesadzać i nie wyciągać za bardzo dołu bo kolumny mogą nie ogarnąć. Pozdrawiam  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...