Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 077 tematów w tym forum

• 31 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 837 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  1. Zestaw pod TV (2,5 - 3,0k)

• 9 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  2. Amplituner do 1500 zł max

• 20 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Glosniki bezprzewodowe

• 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 915 wyświetleń
  4. Kino domowe

• 0 odpowiedzi
    • 671 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  5. Jaki amplituner do KEF R7

• 7 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  6. Kino domowe 5.1

• 5 odpowiedzi
    • 992 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie zboczyłem z tematu i nie mieszałem zagadnień. Nie mam tego w zwyczaju. To Ty wspomniałeś o całkowitym zatkaniu portu BR, które jest właśnie krokiem w stronę OZ. Niestety krokiem dość niezgrabnym, bo kolumna została zaprojektowana jako BR i całkowite zatkanie otworów będzie tylko kiepską namiastką konstrukcji OZ. 
    • @Pitt39 z Konfy interesowała mnie zawsze gospodarka i ZDROWO pojęty patriotyzm
    • Należy, tak aby nie było od ściany do ściany. Choć Polska, jak i cała Europa stała się bardzo rozhisteryzowana i ciężko w tym szaleństwie znaleźć złoty środek(wpuszczamy wszystkich jak w 2015, albo jak ostatnio Błaszczak; zamykamy się na wszystkim). Ale co szkodzi postraszyć - tym bardziej zabawne albo tragiczne, gdy robiło się podobnie - a jeśli można ugrać na tym pare pkt. procentowych, to w to mi graj. Nie ma w tym żadnego dobra narodowego, co najwyżej dobro partyjne, możliwość odgryzienia się za poprzednie akcje gdy my byliśmy przy władzy; cynizm, pycha i obłuda, tak bym skwitował. Generalnie nie zgadzam sie absolutnie z retoryką jaką proponuje Konfederacja, bo to tworzy kolejne podziały. Wrzucamy wszystkich do jednego wora, odbieramy ludzką podmiotowość(bydło, chamstwo, swołocz), a jednocześnie co rusz wycieramy usta w wartości chrześcijańskie i w oparciu o nie chcemy budować świat. Troche jak w USA. Bóg mnie uratował aby uzdrowił ten kraj, a jednoczesnie nie widzimy nic sprzecznego w płaceniu prostytutce za milczenie.
    • Zgadzam się z Tobą, że trop prowadzi do forsy . Kiedy zacząłem się interesować praprzodkami  Konfy,byli to ideowcy, którzy nic nie znaczyli politycznie, i faktycznie pragnęli zmiany. Myślę, że kiedy Mentzen zaczął mącić już w Konfie, uwalając kolejno Korwina,Brauna i Dziambora/ powstrzymujemy się od ocen tych osób/, dał sygnał,że koniec z ideami,zaczyna się pragmatyzm polityczny. A pragmatyzm polityczny oznacza forsę i stołki dla kolegów. W tym momencie Konfa przestaje się dla mnie różnic od innych sił politycznych w naszym parlamencie
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...