Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 338 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 11,6k wyświetleń
  1. Wymiana kina domowego

• 11 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. Wzmacniacz + kolumny do 600zł

• 0 odpowiedzi
    • 747 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 830 wyświetleń
  3. Solo 6C a TV Samsung

• 11 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  4. KD 5.1 10tys zl 25m2

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. Aktualizacja kina domowego

• 12 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 714 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  6. Pomoc w wyborze kina

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  7. Denon avr 1612

• 10 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
  8. NAD T787

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 780 wyświetleń
  9. KD do +- 5000zł

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• ProAców nie skręca się do środka. Ustawiasz zaledwie 5-7° skręcenie w osi kolumny.
    • Lennon nagrał wg mnie 3 wybitne płyty. Złoto i srebro przypadają Plastic Ono Band oraz Imagine. Ta dostaje brązowy medal 
    • Dla mnie DAB i FM był niezbędny, z tym że ja postawiłem na amplituner. Z tunerów które proponujesz wyżej oceniam Pro-Ject, nie przez pryzmat ceny ale czułości głowicy FM. Pro-Ject ma bardzo dobrą czułość, u pozostałych producentów nawet nie mogłem odszukać tego parametru co świadczy o tym że producent nie traktuje odbioru naziemnego w należyty sposób. Przy moim wyborze był to ważny parametr gdyż tuner pozwala wówczas na dobry odbiór słabych stacji, a takich słucham. Jeżeli mieszkasz blisko przekaźnika nie jest to już tak ważne. Przy odbiorze FM jakość dźwięku nie powinna być decydująca bo z pewnością różnice pomiędzy tunerami nie będą duże. Osoby które stawiają na jakość dźwięku raczej nie są zainteresowane tunerem gdyż streaming zapewnia jednak wyższą jakość. Polecam skupić się na funkcjach sieciowych i funkcjonalności. Życzę udanego zakupu.
    • Posłuchaj tych nowych Audio Pro. Zobaczysz co zmienili w wysokotonowym i jak teraz brzmi "całość"  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...