Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 159 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  1. Pioneer VSX 609 RDS

• 1 odpowiedź
    • 3,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  2. Kino domowe do 5,5 tys.

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  3. DAC + sub do kina 5.0 czy nowy ampli?

• 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 943 wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. KD 15-20 tys

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  5. Koda

• 9 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  6. Polk Audio czy Heco Victa

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  7. jaki zestaw kupić

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  8. Pasmo przenoszenia Hz

• 1 odpowiedź
    • 833 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
  9. kino domowe do 2 tys.

• 8 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 981 wyświetleń
  10. DTS vs Dolby - ???

• 16 odpowiedzi
    • 14,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Panowie nie ma źle :). 3.5 ma bazy na szerokość, w głąb pewnie z 2.5-3 ma przecież nie siedzi kolega przy TV. Kanapa pewnie zachodzi na cześć stałą okna przesuwanego.  Do wieczornego słuchania, filmów będzie super, a w ciągu dnia podkręci się Volume i gra muzyka w kuchni przecież przy pracach z gotowaniem nikt nas sceną się skupiać nie będzie :). Małe podłogowymi ja bym celował raczej jak coś do kupisz kiedyś suba aktywnego jakby basu mało było.  https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-kudos-super-20-all-in-one-moon-ace-CID99-ID13THIA.html O proszę tego moona potem pogonisz za 7-8 tys i masz super kolumny za pół darmo :). Świetna skuteczność do lampy do trana. Słuchałem kilka razy super jak nazwa wskazuje  Jeden z kolumn które można w ciemno brać, dobrze reagują na barwę podawana przez wzmacniacz jak potrzeba więcej czaru lampa i ogień :).
    • Mój brat kupił Magnata MA 900.Pisluchalem chwile.Moc duza trzeba przyznać.Potencjometr na 40 to juz dosc glosno.MR 780 w tej skali bylo malo co slychac.Czuc tu spory zapas mocy.Barwa wydaje sie podobna ale sluchalem krótko wiec za mało aby wydac jakis konkretny werdykt. Jeszcze przypomnialo mi sie.Basu jest sporo.Wiecej niz w MR780.
    • Aurory nie są az takie gówniane.One potrzebują wzmacniacza o rozjasnionej barwie.
    • Tak, dobrze przeczytałeś to ściana nośna. Za pomysły o przestawieniu kuchni z góry dziękuję. Chyba ktoś nie ma pojęcia i kosztach takiej zmiany. Wolałbym sprzedać dom i kupić nowy. Może nie wspomniałem ale to nie są plany projektowe ja tam mieszkam kilka lat. Więc co do zmiany rozmieszczenia w pomieszczeniu nie wchodzi w grę! Może i jest 45 ale są schody na górę które dają otwarta przestrzeń i korytarz. Sądzę że przy takiej wielkości 45 a 50 nie ma to znaczenia. To nie jest 15 a 20m2 Proszę was o konkretne propozycje sprzętu. Postaram się odsłuchać możliwie jak najwięcej.    Na targi chciałem właśnie pojechać i porozmawiać z kimś profesjonalnym kto zna temat i przy kawce pogadam. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...