Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 844 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  1. up 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 41 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
  2. Kino domowe POMPA

• 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. onkyo tx-nr636

• 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  4. Problem z bluetooth audio

• 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  5. Harman Kardon AVR 745

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie wyrafinowana  , jak Twoja.  Tu żadna sygnatura roboty nie zrobi . Wystarczy wpisy poczytac ,  kto jest nobody a kto  graczem 😂 Ps ja nie widzę sygnatur ale i tak dobrze sypiam 
    • Jestem i pisałem, ale była taka kłótnia że usunął moderator posta.  Nie mam żadnych płyt, pomysł pojawił się jak byłem z bratem kupować dla niego kolumny. Pewien pan zbierał płyty od dziecka. Miał półkę zapełnioną płytami.  Trochę poszperałem w Internecie A więc udało mi się zdobyć kilka płyt w wersji cyfrowej ISO oczywiście w DSD. Testowałem póki co na słuchawkach na pc i odczułem różnicę w porównaniu do tidal. Różnica nie jest duża. Ale jest.  W tym że na tidal jest już coraz więcej utworów w 24/192. A często jest już 24/44.  Tak więc odpuszczam zakup odtwarzacza CD/SACD czeka mnie zakup notebooka co i tak chciałem zrobić żeby na podróżach służbowych mieć na czym filmy oglądać.  Będę kolekcjonował płyty cyfrowo.   
    • @Rega Romku masz taką opcję,  klikasz ikonkę x i rozwija się menu kontekstowe, możesz wyłączyć wszystkie stopki/sygnaturki lub konkretnego użytkownika. Masz wtedy spokojną głowę i lepiej śpisz itp. 😉     Tomek połączył kropki skąd ten pomysl u mnie, Ty jeszcze potrzebujesz jak widzę trochę czasu. 🤭 Kawka z żoną pyszna ? 
    • A ja myślę,  że inni mają ubaw , i jak to mówisz kalafiorem im wisi co tam kto w  sygnaturze ma , albo czy jest graczem Haha , no zrobiliscie mi sobotę.  👌
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...