Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 158 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  1. Glosniki Kina domowego

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  2. RSX-972 + PA Topaz

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  3. świeży używkownik

• 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  4. Mój pierwszy zakup . Pomocy

• 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. Zeusy coś się pali

• 8 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  6. REL T5

• 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  7. Nowy Amplituner

• 6 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  8. Wzmacniacz i Zeusy

• 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  9. Zmiana Amplitunera

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  10. jakie kino domowe

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  11. genius pilot

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  12. yamaha brx 610

• 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Rubicon 6,  Rubicore 6 słuchaliśmy we Wrocławiu grają ładnie ale Focal Kanta 2 bardziej nam się podobało. Oczywiście jeździmy razem z żoną na odsłuchy.    
    • To może spróbuj Dali Opticon 6 MK2 lub Rubicon 6, albo Rubikore 6. Grają detalicznie i lekką V-ką, więc powinny się dobrze spisywać przy cichych odsłuchach. Do tego Yamaha R-N800 z bardzo dobrym cyfrowym loudnessem i powinno być pięknie.
    • Nie ważny jest wynik , a interpretacja. Znasz przecie minusy demokracji   Warto zabrać małżonkę. Moja po 3 sekundach odsłuchu odrzuciła kolumny które ma prywatnie właściciel Salonu  I miała rację , każdy ma swoje indywidualne wyobrażenie o dźwięku. To całe piękno audio. Mój faworyt / QLN 3 /jak bym miał 50 m2 , mnie w 23m2 wystarczyły monitory QLN One. 
    • Jest arcam, jest kef r2 meta, w końcu nie czeszczy nic, no może oprócz tych kolumn na ścianach  chciałem jeszcze dokupić w tym roku kef r3 meta, tylko gdzieś zawsze pojawia się w głowie żeby iść o krok dalej i może kupić kolumny kef r5 lub kef r7 ? Centralny jest meta czy  r7 bez meta dobrze się to wszystko zgra? R7 meta poza budżetem, za to do r3 mogę zrobić porządne standy we własnym zakresie więc cenowo nówki wychodzą jak używane r7, Czy może lepiej nie kombinować? Pytanie też czy to nie za dużo na tą wnęke w salonie(5x5m) ? Wklejam zdjęcia, jak widać siedzi się bardzo blisko...   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...