Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 329 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  1. czy wart swojej ceny

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  2. kino domowe 2.1, stereo

• 11 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  3. Buczenie w głośnikach

• 3 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  4. Cykanie w onkyo tx-sr307

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  5. klipsch F3 ?

• 5 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  6. Problem z dzwiękiem.

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. YSP 4100

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  8. Zanikający sygnał cyfrowy.

• 10 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  9. Amplituner Philips

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 12,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  10. Zestaw głośników

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Na wątku o Fiio Warmer pojawiły się pierwsze propozycje sprzedaży. Ktoś wróżył, że za chwilę na olx będą stały.... Obecnie naliczyłem chyba 6.  Nasuwa to pewne pytania, pośrednio związane z tym tematem. Czy ktoś zastanawiał się nad polityką chińskich firm audio, bo ja naprawdę czegoś nie rozumiem i pytam poważnie,  a nie z przekąsem. Fiio ma na swej stronie 10 DACów, Topping 20...(każdy inne oznaczenie), smsl - doliczyłem do 30....! choć tu jak wsadzają antenę bt to uważają, że to inny model, no więc niech będzie nawet 15. Jaki jest sens trzymania w ofercie 10-20 urządzeń bardzo w sumie podobnych do siebie? W tym nawet trudno się połapać. Podobnie zresztą jest ze słuchawkami Hifimana... Wiem, że między najtańszym, a najdroższym itd... ale pomiędzy jest kilkanaście, dwadzieścia urządzeń, z których połowa niczym się nie różni. Czy ktoś daje się nabrać na to, że (tu strzelam ale wiadomo o co chodzi) fiio k9, k11, k13 i co tam jeszcze posiadają takie różnice, że uzasadnia to taką mnogość modeli, właściwie konkurujacych między sobą.  Chińczykom (jako państwu, strukturze, organizacji) zarzucam wiele - bandytyzm wobec narodów i własnego społeczeństwa, państwowy terroryzm, rujnowanie lokalnych społeczności i  kultur, łamanie jednostek i ich mordowanie, niszczenie środowiska, to tylko z tych głównych.... Ale nie zarzucę im ekonomicznej głupoty. A na to wygląda ich polityka asortymentowa w branży audio. Jaki to ma cel? Ma jakiś w ogóle? Słucham muzyki i takie coś właśnie mnie zastanowiło po przeczytaniu jednego z postów...
    • Tak się zasłuchałem w tego Rollinsa 😁. Ale jest też Coltrane. Nie powiem, ładnie grają 😎.
    • Dzięki za odpowiedź. Nie kupuje nic. Rozwodzi się z żoną i wyjeżdża z kraju 😢 O co chodzi z tą kalibracją w tym Denonie, że będzie już słychać różnicę ?A czy te moje Tagi dadzą radę przy tym amplitunerze?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...