Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 342 tematów w tym forum

1. Cykanie w onkyo tx-sr307

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  2. klipsch F3 ?

• 5 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  3. Problem z dzwiękiem.

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. YSP 4100

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  5. Zanikający sygnał cyfrowy.

• 10 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  6. Amplituner Philips

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 12,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. Zestaw głośników

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
  8. Jaki amplituner

• 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. blu ray player

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  10. Co wybrać?

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  11. Yamaha vs Denon

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  12. Zestaw Kina do 15 tys

• 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  13. M-audio cs-325 + tv + tuner?

• 8 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  14. POMOCY!!!!!!!!!!

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć   Odsłuch w salonie i tak może się przydać na przetrzebienie wielu opcji w szybszej opcji. Dynaudio czy Jaspery to kolumny dużo ciemniejsze od Focala, więc tu będziesz miał spore ucięcie góry pasma. Rubikore 6 moim zdaniem to bardzo fajna opcja do sprawdzenia. Bardziej nasycona, bas podobny ilościowo, ale nieco lżejszy, łagodniejsza góra. Do listy dopisałbym na pewno Vienny Acoustics Mozart SE Signature, czy Spendor A7.2  To też kolumny, które warto sprawdzić. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Na miejscu mamy bardzo wiele opcji do sprawdzenia. Wypożyczenie też jest możliwe  
    • Jednak w życiu owe "prawie" zawsze robi różnicę 😁
    • Ważne że jest Antyradio 🙂 ogólnie po ponad tygodniu użytkowania zestawu Audiolab dochodzę do wniosku że jest mega dobry, na początku chciałem to oddać nawet za pół ceny  a teraz juz nawet nie myslę o poprzedniuku
    • Focal Vestia miałem okazje posłuchac w salonie takim 50-60n/kw. Spośród Dynaudio Evoke 50, Audiovector qr7, monitor audio silver 300 i jeszcze jakies były to Vestie zagrały najlepiej. Miałem wtedy ze sobą mojego Atolla in200.  Udałem się jeszcze do Top-Hifi na odsłuch B$W 703s3 i miałem dylemat co kupić bo te też grały super. No ale  że Vestie sporo tańsze były to wziąłem je do domu. Niestety na 30m/kw nie dało się ich słuchać, bas zalewał cały salon a przy rozkręceniu głośniej wszystko drzało w salonie drzwiczki od szaf, szklanki w kuchni, bas rozlany po całym pomieszczeniu. Żadnej przestrzeni, srodka typowe granie V-ką. Chciałem mieć kolumny z dobrym basem ale nie do przesady. Później wziąłem Focal evo x n2 i te zostały. Może lepiej zamiast Vestie n4 wziąć evo x n3 do 35m/kw? To model wyższy, lepsza średnica, bardziej kontrolowany bas. Na pewno nie będą o wiele droższe Ja w cenie Vestii nie dopłacałem nic do evo x n2. Po stargowaniu wyszły mnie 12tys za dwie.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...