Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 030 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  1. Amplituner do 1000zł

• 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,9k wyświetleń
  2. amplituder.

• 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  3. Kino do max 3500??

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Monitory do Onkyo

• 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. problem bose + onkyo

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  6. Serwis z HD

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. aplituner

• 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  8. KD za ok. 7000-10000zł ?

• 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  9. obraz do samsunga

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
  10. Głośniki na tył

• 11 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja z kolei nie znam SA 30 Więc trudno będzie mi się odnieść. Qudral Aurum A9 / A8 wówczas mi nie podpowiadano, pewnie daleko wykraczał po za mój budżet. Teraz, jak patrzę na ceny, to może gdybym dziś czegoś szukał, to może byłby to kolejny kandydat. Wszakże za jasno, za sucho, też bym nie chciał. Porównywałem też tego mojego A5 z Rotelem A12, i A 14 i Rotele , już były zdecydowanie za jasne, za suche. Wręcz dobierałem, je jako ultra nudna   Tu, tak, nie do końca się zgodzę... Dobre stereo, zawsze będzie do słuchania muzyki lepszym rozwiązaniem od KD W ogóle Kino Domowe, to odrębny temat. Chyba nie warto tego mieszać w jednym wątku.   Tu ja pozostawiam pole innym kolegom.  
    • Tak, Łęccy wynajmowali luksusowe mieszkanie w kamienicy, a Wokulski kupił  tę kamienicę z miłości do Izabelli. 😁
    • Bo to granie dość żywe, szczegółowe, uniwersalne  Bardzo dobry i szybki bas, do metalu powinny się wpasować  
    • Na pewno na pierwszym miejscu stawiam muzykę elektroniczną.  Mam świadomość, że w kontrze do niej stoi hip-hop.  Wydaje mi się, że do kina domowego, uzyskania lepszego dźwięku przestrzennego, lepiej się sprawdzi wzmacniacz bardziej wieloplanowy, analityczny.  Mam prośbę, aby proponując jakiegoś wzmaka próbować go sparować z którymś zestawem kolumn ktore rozważam :) 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...