Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 501 tematów w tym forum

• 24 odpowiedzi
    • 16k wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 21,8k wyświetleń
  1. Kolumny do DENON DF101

• 7 odpowiedzi
    • 689 wyświetleń
  2. Subwoofer

• 15 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  3. Jaki dac do 400zł

• 16 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 807 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 915 wyświetleń
  4. Kolumny do L&G R 4000

• 9 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. Pierwszy gramofon

• 5 odpowiedzi
    • 502 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do kef q350

• 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  7. Gramofon

• 2 odpowiedzi
    • 407 wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 374 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 947 wyświetleń
  8. Fyne Audio F502SP 1 2

• 46 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 551 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tu podobny wątek i padło kilka propozycji https://forum.audio.com.pl/topic/97460-amplituner-yamaha-musiccast-rx-v6a-72-jakie-kolumny/ Warto na pewno iść w kierunku ciepłej barwy do Yamahy.  
    • Choroba nie odpuszcza
    • Jeżeli masz to czteroplytowe wydanie to szczęściarz z Ciebie. Obecnie jest praktycznie niedostępne,  na Discogs jedna oferta z USA. 😤🤬😫😭 a miałem to w rękach jakiś czas temu ale były ważniejsze plyty do kupienia.... No bo przecież Komeda... z milion egzemplarzy pewnie wydali więc się kupi potem, jak stanieje! Może będzie jakieś wznowienie.
    • Mam prośbę do was zakupiłem arcam jak wyżej tzn avr 11. Przesiadłem się z Yamaha rx v6a tam wszystko było dla mnie zrozumiale przez Music cast. Tu mam problem żeby uruchomić radio z pilota albo internetowe nie wiem jak to poustawiać. Podobnie nie jestem do końca zaznajomiony z tymi trybami co powinno być włączone przy oglądaniu czego. Radia chyba się ustawia przez aplikację Music Life i przez nią mogę jakoś włączyć ale z pilota już nie działa. Szukałem instrukcji w j.polskim jednak nie znalazłem (z wyjątkiem samego podłączenia) czy mógłby ktoś poprowadzić jak to wszystko ustawić? Czy to przez inny program czy przez laptopa ? Jakie ustawienia najlepiej zachować przy filmach przy muzyce jakie ustawienia dać ? Będę wdzięczny 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...