Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 382 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 633 wyświetleń
  1. Brzmienie nad c368

• 11 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 762 wyświetleń
  2. NAD L-40. Ktoś posiada?

• 2 odpowiedzi
    • 696 wyświetleń
  3. Luxman M05

• 0 odpowiedzi
    • 612 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 696 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. Kolumny stereo do 8k 1 2

• 45 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 565 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 678 wyświetleń
  5. Jak to skonfigurować?

• 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 69 odpowiedzi
    • 12,2k wyświetleń
  6. Odtwarzacz sieciowy

• 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 77 odpowiedzi
    • 21,7k wyświetleń
  7. Wybór kolumn do zestawu stereo

• 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  8. R-n303d vs r-n402d 1 2 3

• 58 odpowiedzi
    • 26k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie. Ja raczej grzeszę naiwnością i doszukuję się u innych dobrych pobudek. Dzięki temu lżej mi się żyje.  
    • Cześć Czy próbowałeś się skontaktować z naszym serwisem w tej sprawie? 22 777 99 25/26
    • Sprostowałem tylko twoją bzdurę  
    • jeżeli nie masz możliwości na instalację choć najprostszego kina 5.1 to może przemyśl stereo, amplituner stereo z streamerem na pokładzie, lub wzmacniacz stereo - w tym wypadku musiałbyś dokupić streamer do muzyki - bo rozumiem że z CD czy gramofonu nie korzystasz. Jak masz niewiele miejsca małe głośniki (podstawkowe - zwane również półkowymi) i ewentualny subwoofer - w tym wypadku dobrze gdyby wzmacniacz/ampli miał wyjście PRE dla subwoofera aktywnego, w muzyce będzie super, a w kinie (filmach) efekty będą też lepsze niż z belki. Może "nie zagra z tyłu" ale jakością dźwięku i przestrzenią przebije te "belki", w dobrym stereo przy dobrej ścieżce również można usłyszeć efekty (dźwięki) z boku czy nad głową  może porównując soundbary tak to wygląda, ale z przestrzennością i jakością tego dźwięku to bym był ostrożny, a ich ceny wcale nie są adekwatne do możliwości - po prostu jest to żerowanie na sloganach i braku miejsca u końcowego odbiorcy - ja wolałbym mini system stereo, nawet bez subwoofera, ale to moja opinia i zdanie. Nie ma opcji żeby stereo zagrało z "zespołu głośników" długości (rozstawie) +/- 1 metra o kinie nie wspomnę. Ale jesli ktoś chce tylko poprawić dźwięk z "bzyczków" montowanych w obecnych TV to OK, o muzyce w stereo nie ma tutaj mowy
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...