Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 489 tematów w tym forum

1. CXA80 a bluetooth

• 3 odpowiedzi
    • 888 wyświetleń
    • 106 odpowiedzi
    • 20,4k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 17,3k wyświetleń
  2. S.M.S.L z aliexpress

• 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  3. RN 602 + Aurora 700 1 2 3 4

• 88 odpowiedzi
    • 17,6k wyświetleń
  4. Egreat-a5-ii-pro z dac.

• 1 odpowiedź
    • 956 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  5. wzmacniacz do Dali zensor 7 1 2

• 44 odpowiedzi
    • 11,4k wyświetleń
  6. Wybór stereo do ~1600 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 991 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. sprzęt audio do 1500zł

• 7 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  8. "Odtwarzacz" 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 16k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 951 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  9. Yamaha rx v485 jakie kolumny

• 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 155 odpowiedzi
    • 26,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pozazdrościć, że dobrze trafiłeś. Obsługa w tym salonie to jest totalna porażka.
    • Bardziej się chyba od Pana spodziewałem propozycji Indiany 561 z kodem 20, które również uważam za dobrą ofertę :), chyba że Pana zdaniem tylko Pylony mogą konkurować z F303?
    • A jak koledzy oceniacie bezpośrednie porównanie Silver 500 i Heco Celan 7 ? może ktoś słuchał obu i jest w stanie jakieś refleksje napisać? a może pod kątem technicznym, użytych przetworników itp, które z nich teoretycznie wypadają lepiej ?
    • Nikogo poza mną nie ma u mnie w mieszkaniu. Kolumny niestety nie mają żadnych gwintów, też już o tym myślałem, bo na aliexpress takie kolce można kupić za kilka złotych.  Co do podstawek to jeszcze pomyślę, bo takie z płyty meblowej faktycznie byłyby bardzo lekkie. Myślałem jeszcze nad takimi z 4 prętów i 2 kawałków blachy 3-4mm. Sam bym sobie to wszystko pociął, ale musiałbym znaleźć kogoś kto mi to pospawa. Fajnie by to wyglądało pomalowane np. na czarny mat. Ewentualnie mam jeszcze kilka belek konstrukcyjnych, to może dokupię takie kawałki płyt meblowych, i sam to skręcę.  Coś się na pewno wymyśli. Nie takie rzeczy się robiło. Już sam robiłem sobie półkę wiszącą, wielki regał do piwnicy, łóżko do sypialni, stół, stołek i kilka innych pierdół. Jakoś super piękne to nie jest, ale na pewno unikatowe, i jaka satysfakcja 😁 Na razie to mam masę innych spraw do załatwienia, także pewnie za kilka tygodni się tym zajmę 🙂  Pozdrawiam 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...