Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 969 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  1. Bluesound Node 2

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  2. monitory studyjne

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  3. ONKYO TX-8250 & YAMAHA R-N602 1 2

• 42 odpowiedzi
    • 25,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. Yamaha AS-3000

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  5. Kolumny nova 8

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  6. wzmacniacz Kenwood KA-3500 + ???

• 12 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 23,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 72 odpowiedzi
    • 14,6k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Po pierwsze to nie są moi koledzy po drugie trzeba mieć niezłe odklejenie, żeby wypowiadać się za wszystkich  - na drugim forum też się trzepałeś ja ktoś miał inny pogląd i również nie pasowały Ci osoby i najlepiej jakby ich nie było, mam rację ?Do leczenia, innej opcji nie widzę chyba, że to demencja. Nie Ty decydujesz o mojej przyszłości , więc sobie możesz popitolić bez sensu , forum to nie jest życie.   I na koniec do wszystkich betonów, którzy twierdzą i mi wmawiają, że kogoś zmuszam do kupna zestawu premium niech sobie wbiją do łba, iż owszem namawiałem, ale do odsłuchu i porównania z zabaweczkami w domu . Nikt stąd nie słuchał takiej opcji, oprócz może jednej osoby. 
    • Królu, jeszcze raz potwierdzam, bas schodzi nieco niżej , jest jakby powiedzieć lepiej wyartykułowany czy zdefiniowany, dokładny,  to sa takie słowa które mi sie nasuwają. Ale poniewaz jesteśmy w nastroju poświatecznym powiem tez tak: 18 letni Glendronach  smakuje i działa lepiej niz najtańszy Johnny Walker . I to jest ta różnica . Natomiast subwoofer, o którym ktos wspominał  jest jak czysty  spirytus - zupelnie inna liga i działanie.Mam nadzieję ,że  pomogłem.
    • Na naszym forum na pewno 😉 Tak jak już było z Dali Menuet, Kef R3 i kilkoma innymi klockami. 🤣
    • Może po prostu nie słyszysz różnic w dźwięku i nie masz wygórowanych oczekiwań do audio i to co masz Ci wystarcza. Skoro nie usłyszałeś różnicy między dwoma dacami w kompletnie innej technologii. To nie kwestia, że masz “złom”. Kwestia tego, że zwyczajnie nie słyszysz różnic, które my słyszymy. I tyle. Może nie wsłuchujesz się w materiał, może Twój słuch na więcej nie pozwala, a może zwyczajnie nie masz tej wrażliwości. Nie wiem. To nie przytyk, ale tak obstawiam. Moja dziewczyna  na przykład się ze mnie śmieje, że słyszę różnice między tymi różnymi wzmacniaczami bo ona nie słyszy żadnej. I nie ma w tym nic złego, Ty na tej zasadzie nie słyszysz różnic. Nie musisz pytać, żeby ktoś Ci tłumaczył jak powinieneś słuchać, co jest lepsze, żeby uzupełnić to czego nie słyszysz. Po prostu używaj tego co masz i ciesz się tym
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...