Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 081 tematów w tym forum

1. Ocena zestawu (do 3000 zł)

• 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Problem ze wzmacniaczem lampowym

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
  3. Problem z Yamaha fsw 150

• 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
  4. Kolumny podłogowe

• 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. Sprzęt na imprezę

• 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Maciuś co się stało?łazienka jest zamknięta....daj śrubokręt ! Byłem w zk w 2016 dostałem urlop bezpłatny od rafineri i dalej tu pracuje.nie na każde stanowisko wymagana jest czysta karta ....na nawet po 10 latach do policji pójdziesz .a pobilem niedoszłego teścia bił teściowa .....myślę sobie pewnie lubi ale jak moja dziewczyna dostała ...dobrze że były wtedy bo jeszcze bym siedział a i po sutki se poskakalem ...ale ZK to straszne miejsce ,jak jesteś człowiekiem poradzisz sobie ..tylko że teraz nie ma tak jak Kolenda siedział pedofili razem wsadzają gwałcicieli ,kiedyś specjalnie wrzucali ale jak taki papier pokażesz nie masz praw do niczego .chodź pedusy często wychodzą i robią to dalej bo to raczej choroba ....a jak jej nie wyleczysz to pocisk do kbkak taniej wyjdzie jak utrzymywanie zwyrola
    • I pierdylion pilotów, jakby nie można było ogarnąć jednym
    • Wiesław Prządka New Musette Quartet w Blue Note Jazz Club Poznań. Wystąpili: Wiesław Prządka – akordeon, bandoneon Marek Piątek – gitara Zbigniew Wrombel – kontrabas  Andrzej Mazurek – perkusja, instrumenty perkusyjne gość specjalny: Jacek Kotlarski – wokal Trochę przypadkiem, trochę przy okazji, znalazłem się znowu w poznańskim BN. Muzyka nie do końca w moim klimacie ale w sumie było przyjemnie, klubowo, na poziomie, jakość wykonania bez zarzutu. Oprócz kliku standardów (Sinatra, Piaff) oraz muzyki filmowej, oczywiście klasyka akordeonu. Obok kompozycji własnych, w roli głównej przedstawili Richarda Galliano, twórcę gatunku, od którego nazwę zapożyczył zespół -  New Musette. Brzmi obco ale po brzmieniu znanych utworów każdy się zorientuje o jaki klimat chodzi. Dodatkowo super przeboje Astora Piazzoli w tym oczywiscie Liber Tango. W dziale "czego sluchamy" padają czasem pytania o muzykę akordeonową. Tu chyba jest jakaś podpowiedź.  I z gościnnym udziałem wokalisty
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...