Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 811 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
  1. zestaw stereo

• 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Yamaha R-3 natural sound receiver Amplituner

• 5 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  3. Problem z głośnikami

• 0 odpowiedzi
    • 921 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  4. Altusy 300 czy aby dla mnie

• 7 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  5. Melodika BL30 VS KEF iQ5

• 8 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  6. Ktore kolumny wybrać??

• 9 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  7. Onkyo TX nr656

• 7 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  8. Kolumny do pokoju

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  9. Zestaw do 3000 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  10. Wybór wzmacniacza do 700zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  11. Który wzmacniacz?

• 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  12. Kolumny podstawkowe do 2000zł 1 2

• 49 odpowiedzi
    • 18k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tak, zależy mi na ht bypass by grało jako końcówka mocy, tak samo jak Roksan. Jeśli electrocompanient tego nie ma no cóż. Zostaje mi jeszcze supernait 2 lub poczekać i dołożyć do Vincent 237 mk2. Mam również Arcama  sa30 w rozsądnej cenie lub audia flight fl3 s. Ale jak możecie mi doradzić co będzie barwniejsze może bardziej rozdzielcze niż Roksan z tym żeby basu nie ubyło 🙂.   
    • Mnie to ciekawi zdecydowanie ale jak książkowe katy Dolby mogę zachować to żal nie użyć klasycznych 
    • może w tym co poniżej? (pytanie co zostało już rozwiązane przez ostatni firmware) : "Remote control and responsiveness Unresponsive remote: The remote often becomes unresponsive, requiring a manual reboot of the receiver. Standby issues: The unit may not respond to remote control input if left on standby for more than 48 hours, necessitating a full reboot.  Input switching and HDMI  Input switching problems: The receiver can have difficulty switching between sources like a cable box and an Apple TV. eARC issues: eARC connectivity has been a problem for some users. Display blanking: Some users have reported that the video output to a projector goes blank after a few seconds, even though the setup menu displays correctly. This can sometimes be resolved by using a different HDMI input or by unplugging other HDMI devices.  Bluetooth Auto-switching: The receiver automatically switches to Bluetooth when it detects an incoming Bluetooth signal from a phone, even when a video is playing on the TV. Support has suggested turning off Bluetooth on the phone to avoid this, but many users find this inconvenient.  Dirac Live calibration "Low signal-to-noise level" error: Many users have reported this error during Dirac Live calibration, even with minimal background noise. Calibration errors: Some have found that certain audio codecs or eARC, when played before calibration, can cause issues. A full factory reset before starting the calibration process may help.  Subwoofer setup:  Some users have had difficulty getting a second subwoofer to work, as the second output is a parallel signal that needs to be enabled. Users report success after fixing loose cable connections. "Heat Overflow" fault:  A "Heat Overflow" error has been reported, even when the unit appears to be at a normal temperature, and it may require a factory reset or be a sign of a faulty unit. Automatic shutdown:  Some users have experienced the unit shutting down or going into protection mode during playback, even at low volumes. "
    • Tu jeszcze nie jest tak źle. Znaczy zarzynają nożami inżynierowie jak wszędzie w EU a ostatnio zgwałcili 10-letnie dziecko, ale psa wyprowadzam bez problemów. Jeszcze wolno. Także europejski standard jeszcze nie w pełni został osiągnięty.  Natomiast wybory do władz lokalnych, jeśli przyjrzysz się plakatom, które wówczas wiszą, to Rada Miejska w Sheffield wypisz-wymaluj!   W tych śmiesznych łachach stoi burmistrz Sheffield: wybrany w demokratycznych wyborach. Czyli wiadomo kto tam jest w większości. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...