Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 541 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  1. Impedancja głośników

• 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Stereo + DAC 8000 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. Jaki subwoofer?

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  4. Technics czy Magnat

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. Kolumny Triton

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  6. Tanie używane stereo - szukam

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  7. Razer Kraken 7.1 czy Stereo ?

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Oj byłoby idealnie, ale suby raczej będą musiały zostać. Dopiero niedawno dokupiłem drugiego SB2000 i jeszcze nie skończyłem go spłacać, więc jeśli w ogóle będę je kiedyś zmieniał to w ostatniej kolejności. Poza tym często spotykałem się z opiniami, że suby z bass reflexem to zabójstwo dla sąsiadów, a te zamknięte łatwiej opanować, żeby bas został głównie w pomieszczeniu, ale nie wiem na ile to prawda. W każdym razie teraz oglądam dość głośno (choć wolałbym trochę ciszej, ale te zbyt ciche dialogi mnie denerwują , a sąsiad z góry twierdzi, że jest ok i nic nie słyszy. Co do RP 504C to na szerokość nie ma problemu, ale ten głośnik jest też strasznie głęboki i nie wiem czy nie wyglądałby trochę groteskowo na mojej szafce RTV. Blat ma 40 cm głębokości, a głośnik 38... 500C jest dużo gorszy?  W ogóle to trochę odeszliśmy od tematu  Klipsche najpierw muszą trochę stanieć (tzn mam nadzieję, że prędzej czy później to nastąpi), a ja muszę trochę dozbierać, bo nie dam rady wymienić ampli i głośników na raz. Póki co czekam na tego denona i już mnie ciekawość zżera jaka będzie różnica
    • Dzień dobry Przebrnąłem przez cały. Ciekawa opowieść, miałem wrażenie jakbym słuchał tych utworów razem z Tobą. Na wiele pytań otrzymałem odpowiedzi, nie zakładając nowego tematu   Dziękuję, miłego
    • Jeśli masz 9 kanałów w jednym pomieszczeniu to już nie wykorzystasz drugiej strefy aktywnej.  Rozwiązania: - on ma 11 terminali. Jeśli nie będziesz uzywał w tym samym czasie to możesz w opcjach zmieniać przypisanie tych kolumn. Nie wiem jak czesto to bedzie sie działo, upierdliwe? Ale działa. - przelącznik, no nie. Nie o to chodzi. - tania końcowka, ok ale lepszym wyjsciem jest (niżej) - kupić coś innego do pomieszczenia drugiego. Jak Wiim amp. I masz z głowy. 
    • ok rozumiem. Ja na szczescie nie. A tez lubie ten centralny. to jest dobra opcja. I do tego RP1600 nie na siłe. Z drugiej strony fajne kolumny a nowa seria C jest droższa i gorsza. Wiec jestes w dobrej sytuacji.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...