Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 558 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  1. Dual CL-11 Wycena

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Problem z jbl 305 p mkii

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  3. Problem z Yamaha R-N803D

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  4. Nad L 40 pomoc

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. ROTEL Michi + Eversolo Dmp a8

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  6. Wartość sprzętu

• 8 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  7. Kolumny podstawkowe

• 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  8. stereo

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Można poszperać i wyszukać odpowiednie pomiary danego wzmacniacza. Niektóre pisma takie rzeczy mierzą.
    • I tu chyba trafiłeś w sedno bo pomyślałem dziś na odsłuchu że może bym dołożył suba   To co napisałeś po prostu uświadomiło mi że nie mogę oczekiwać tego samego basu jaki do tej pory u mnie gościł (czyli z suba) od monitorów, a może i od podłogowych kolumn. Niemniej jednak, nie planuę od razu rozbudowy do 2.1, zostawiam jako opcję na pszyszłość (jakby mi bardzo brakowało po dłuższym czasie). Nadal szukam zestawu który bazowo mi przyzwoity dla mnie bas. I tak, po dzisiejszym odsłuchu mam następujące odczucia: Klipsch RP-600M II LUB  Elac Reference B6 - obie opcje fajnie mi zagrały, a z dzisiejszej trójki Klipsch były najlepsze, choć zastanawiam się czy te Elac nie były bardziej szczegółowe, niestety słuchałem ich w piątek Dynaudio Emit 20 - na drugim miejscu, słuchałem i po Polk i od razy słyszałem większą moc, ostatecznie dla mnie barszo podobne do Klipsch, no może czegoś brakowało, sam nie wiem czego, ale i tak fajne BW 606 S3 - nie wiem jak to napisać, jakby ,mniej głebi miały w porównaniu do innych Polk Audio Reserve R200 - te mi się w ogóle nie podobały... jakieś słabe, bez mocy i dynamiki Będę rozważał między parą na pierwszym miejscu. Choć nadal szukam opcji gdzie tego Denona posłuchać. Co do subwoofera, jak to się podłącza oprócz dedykowanego wyjścia? słyszałem że można także jak zwykłe głośniki.
    • Raczej tak, ale osobiście wolałbym mieć pewność więc mając kolumny wzmacniacz obowiązkowo na okres próbny bym wypożyczył.  Przebierać zawsze warto żeby się nie rozczarować i zniechęcić co niestety się zdarza.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...