Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 709 tematów w tym forum

• 20 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 967 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
  1. Jak nagłośnić pokój ?

• 4 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 966 wyświetleń
  2. Marantz mc r 510

• 0 odpowiedzi
    • 966 wyświetleń
  3. Zestaw stereo-(4000-5000 tys.)

• 1 odpowiedź
    • 966 wyświetleń
  4. Kłopot z pasmem

• 2 odpowiedzi
    • 966 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 966 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 966 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 965 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 965 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 965 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 964 wyświetleń
  5. DAC do Atoll In80

• 5 odpowiedzi
    • 964 wyświetleń
  6. Który Wzmacniacz polecacie ?

• 2 odpowiedzi
    • 964 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 963 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 963 wyświetleń
  7. kolumny do salonu 25m2

• 2 odpowiedzi
    • 963 wyświetleń
  8. Głośniki do 2000zł

• 1 odpowiedź
    • 963 wyświetleń
  9. JBL czy B&O

• 0 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń

• Ostatnie posty

• wiesz, ja dalej mimo że przed 50ką chodzę w jeansach, podkoszulku i nieogolony   ale killkanaście DS-ów i ciągły niedosyt.. pierwsze R2R i brak chęci zmian - czy Sugden czy słabszy Naim słucha mi się przyjemnie i brak potrzeby dalszego szukania  
    • No ale wtedy, wchodzisz w bliskie pole. Wg założeń Tannoya, pokój masz na styk.  „The room has some acoustic treatment, with rugs on the floor and hanging from the ceiling, and, being 22' by 25' with very high ceilings, it is pretty dead. It's almost like mixing outside.  I don't really have any reflections to deal with, I'm just hearing the speakers, which are Tannoy SRM10Bs.  I also have some Yamaha NS10s, with a sub, and for every single project, when the band comes in, during the first day we switch back and forth between the NS10s and the Tannoys, and they take the mix home and we never listen to the NS10s again. They are just there for other people as a reference.  The Tannoys are pretty bright and definite-sounding and they are the only monitors I listen to. I never reference anything anywhere else, because I don't have to at this point.” https://www.soundonsound.com/techniques/inside-track-black-sabbath-13 
    • No proszę, ja się napociłem konwersując z AI, a Ty rozwalasz system jednym zdaniem: R2R przywraca nam młodość. Od teraz wszyscy z przetwornikami D/S są bandą zgredów, a my - wtajemniczeni - wbijajmy się w dżinsy ze szkoły średniej i dajemy czadu.  
    • Nie mam już pomysłu. Zakupiłem sobie soundbar na biurko, aby czasem coś tam zagrało. SAMSUNG HW-B450F. Ma on port HDMI ARC. Chciałem przez niego puścić dźwięk z PC, lecz ani przez płytę główną, ani przez GPU (4070 SUPER), nie jestem w stanie tego zrobić. Nie widać nigdzie urządzenia, nie da się nim sterować. Sterowniki od NVIDIA przeinstalowane, sterowniki dźwięku również. Brak urządzenia. Co może być przyczyną? Jak rozwiązać ten problem? Nawet poleciałem po nowy kabel, myślałem, że uszkodzony albo nie obsługuje HDMI ARC. Urządzenia nie ma w menadżerze, w panelu sterowania NVIDIA w zakładce SKONFIGURUJ CYFROWE AUDIO również nie widać aby urządzenie było podpięte pod HDMI. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...