Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 586 tematów w tym forum

1. Odtwarzacz CD

• 9 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  2. Wybór kolumn hi-fi

• 0 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 17,2k wyświetleń
  3. Wybór wzmacniacza

• 14 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  4. Audiomeca damnation

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  5. wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 17k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  6. Unitra WS-303

• 3 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  7. Jakie kolumny do HK6500?

• 10 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
  8. problem z pilotem

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  9. wzmacniacz do knajpy

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  10. Prośba o pomoc

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  11. Zestaw Do radia Szkolnego

• 10 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  12. Wymiana potecjometru...

• 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Widzę,  że mamy podobne warunki odsłuchowe 😉 Jeśli nie ma dzieci w domu i mam okazję do obejrzenia czegoś to też na max mocy 60/100. Przy takim metrażu oglądanie całego filmu na poziomie 70-80 nie daje aż takiej frajdy...  
    • Kolego @pairtick celowo nie użyłem Twojego nicka,ale skoro już się ujawnileś... . Odpowiadam. Z pewnością nie była moim celem żadna manipulacja,co najwyżej podgrzałem nieco posta tą wrzutką o Berlinie i Lechu,to taka cecha mojego z pewnością niedoskonałego charakteru,staram się akcentować swój przekaz. Jeśli uraziłem,przepraszam. Mój wiek nie ma tu chyba nic do rzeczy,jeśli mówimy o wypowiadaniu się na temat zdarzeń, które miały miejsce przed 89' . Dobiegam 50-tki, raczej trudno posądzić mnie  o niedojrzałość. Historycy żyją z opowiadania o czasach,których nawet nie widzieli😁.  Sam post był w założeniu nieco złośliwą,ale humorystyczną wariacją na temat działalności, którą Kolega od jakiegoś czasu uprawia w tym wątku. Mam na myśli niepotrzebnie agresywne boksowanie się z rzeczywistością i innymi użytkownikami w naszym hobbystycznym,jakby nie patrzeć,  forum. Wybory za nami,wynik znany,choć nie wszystkim się podoba. Ludzie znacznie bardziej wpływowi od Kolegi nie potrafią,lub nie chcą, powsadzać się nawzajem do więzień. My, którzy mieszkamy tu w Polsce, musimy z tym żyć,przynajmniej na razie 😁. Pozwolił też sobie Kolega nazwać niektórych użytkowników zdrajcami. Sam organicznie nie znoszę PiS ,ale nie znając kogoś bliżej , byłbym ostrożniejszy z podobnymi epitetami. Jeśli Kolega uważa ,że przesadzam, sugeruję przejrzeć swoje posty w tym wątku.  To tyle ode mnie. Życzę więcej spokoju i pogody ducha. Wracam do słuchania,moja Lepsza Połowa na firmowym party,Beata Kozidrak śpiewa tylko dla mnie😁. 
    • Na tym dywanie (ściana za tv) są kaczki ? Pytam, bo nie wiem czy polubić.  
    • Mieszanka wybuchowa https://tidal.com/playlist/5e1dadf9-e09f-4818-b93a-46450412004a
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...