Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 608 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  1. Pytanie do ZMIANY

• 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  2. Mission

• 2 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  3. AURA SE-X

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. technics sa ax 530

• 3 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  5. AUDIOMEGA CZY STX????

• 3 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  6. Moc:amplituner+kolumny

• 3 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  7. AMPLITUNERY STEREO

• 0 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  8. problem ze wzmakiem

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  9. problem z podłaczeniem glosnikow

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  10. Kolumny MC Farlow?

• 1 odpowiedź
    • 5k wyświetleń
  11. Mosfet

• 3 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  12. Kable Cinch

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
  13. denon 1500AE + epos M15.2?

• 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  14. Philips MZ - 9

• 1 odpowiedź
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  15. Specyfikacja! ProAc

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  16. DENON DCD 700 AE

• 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  17. Harman CD970 czy Denon 700AE

• 0 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Zdjecie troche niestety przekłamuje, w rzeczywistości aneks kuchenny jest we wnęce, ta ściana gdzie są lamele i wisi klimatyzator sa wysunięte a tam gdzie widać okno / umywalke to jest ok 2m dalej (zresztą widać to po suficie nad aneksem) Po prawej bez problemu mogę obniżyć głośnik ale lewa strona niestety... To kiedyś był garaż ale został jak widać przerobiony na styl "amerykański" ale cczy słabo przystosowane? niekoniecznie... pomijając jedynie ten problem z lewą stroną to pozostała cześć jest ok
    • Pamiętaj tylko, że to Twoje odczucia są wobec tego sprzętu. Wiele innych osób ma na ich temat zdanie odmienne. Jak Ci kiedyś zaproponowałem Quadrale Seven to je zjechałeś, bo wcześniej już je odsłuchałeś i Ci nie podeszły. Namawiałeś mnie na odsłuch Jasperów, bo to było najlepsze co w tamtym momencie było według Ciebie. Odsłuchałem i dla mnie Quadrale są zdecydowanie lepsze.  @Jagerr odsłuchał Seven i na tyle mu się spodobało, ze w ciemno wziął większy model. Są różne gusta i dlatego ludzie kupują różny sprzęt. Ja mam tylko prośbę, byś to co Tobie nie podeszło, postarał się oceniać w lżejszej formie niż "gówno" czy "syf". Jak ktoś z własnego doświadczenia zaproponuje jakieś kolumny, a nie to akurat te, co chwyciły Cię za serce, to jedziesz po nich równo (dośc często wulgarnie). My Cię już trochę z obu forów znamy, ale jak się pojawi nowy forumowicz bez doświadczenia to może traktować Twoje wpisy jako wyrocznię, którą nie jesteś. Opierasz się tylko na swoich preferencjach dźwiękowych i uważasz, że są to jedyne właściwe. Owszem są, ale tylko dla Ciebie.  
    • Biorąc używany sprzęt (Goldy i Roksana) spokojnie mieszczę się w budżecie. Czasem jednak cena nie w pełni odzwierciedla jakość więc właśnie pytam o propozycje (nie jestem alfa i omegą w audio i chętnie przyjmę wiecej propozycji ) a taki krok w bok to nieraz jak 3 kroki w przód (wystarczy, że będzie to nawet jeden subiektywny krok w przód xD)   Oczywiscie odsłucham sam bo to podstawa ale co brać pod uwagę? Scena nie musi być tak szeroka i głęboka (choć to było świetne) jak moim zestawie a i metaliczności czy ew. zbytniego rozjaśnienia nie chcę. Kosztem tego szukam czegoś bardziej nasyconego w średnicy, namacalnego. Sprzęty vintage też biorę pod uwagę. Co z Marantzem PM 14 albo model 30? I jakie kolumny ew. do nich polecacie?
    • https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/niemcy-straciły-pozycję-lidera-migranci-mają-nowy-ulubiony-kraj-w-ue/ar-AA1INny4?ocid=nl_article_link
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...