Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 950 tematów w tym forum

1. Nowa seria 600 B&W

• 6 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  2. kolumny do posiadanego systemu

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  3. POmocy, w Dobraniu Zestawu!!

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  4. Identyfikacja kolumn

• 10 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  5. Helion SC 3000 - gdzie kupić?

• 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  6. Kolumny do Harmana

• 11 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 12,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  7. ONKYO A-3000 szum :-/

• 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  8. Prośba o dobór sprzętu

• 8 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  9. Pioneer CS-3070

• 9 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  10. onkyo a-8270 vs nad 3020I

• 1 odpowiedź
    • 4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
  11. Subwoofer do muzyki

• 6 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
  12. kolumny 100W

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  13. Kolumny zamiast pierdziawek.

• 18 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 9,8k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 23,6k wyświetleń
  14. Rozterki nowicjusza

• 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam czy  można  się poradzić  które  kolory  w tym kablu AudioQuest SLiP DB 14/4   połączyć  ze  sobą  zrobić  tak zwaną  skrętkę  które kolory pod  +  a które pod -   pod kabelki  chcę zamontować  wtyki bananowe.Kolory w  tym kablu  to czerwony  biały  zielony  i  czarny    
    • Mętlik, niepewność, irytacja, frustracja, obłęd i szaleństwo to normalne u audiofili. Wielu cierpi. Niektórzy dokarmiają ego, a gdy takich dwóch, trzech się spotka, to pożerają się nawzajem. Często porzucają muzykę/brzmienie.  Salony zatem raczej odpychają. Spróbuj zatem w fotelu, pokoju odsłuchowym poczytać. Jest kilka miejsc na necie, gdzie i słowo oraz obrazy być może pomogą. Tutaj na portalu Audio mnóstwo recenzji. Znajdziesz zresztą, gdy będziesz w dalszym ciągu ciekawy. Ja jestem ciekawy, czy śpiewasz, grasz na instrumencie i chodzisz na koncerty.    
    • Po latach okazuje się, że znam na tej plycie każdą nutę....🥲. To nie klasyczny trip-hop ale jest bardzo blisko Bristolu. Ta płyta tylko z pozoru brzmi optymistycznie i to wyłącznie za sprawą wokalu. Aranżacja z udziałem m.in. wiolonczeli czy akustycznych gitar nadaje temu wszystkiemu sporo nostalgicznego wyrazu. Utwór tytułowy albo Public Displays mogłyby byc z płyt Portishead, a Slow Down i What New York... spod znaku Massive Attack. Ale czuć tu jednak nieco inną aurę i oryginalną stylistykę. To muzyka prawie sprzed ćwierć wieku.... ja pitole, to było przecież wczoraj...🤔. Świetnie nagrane. Dobra plyta testowa - są wokale męskie, żeńskie, elektronika i instrumentalna akustyka, wieloplanowość, świetna stereofonia, bogata harmonia, rytmika, głęboki bas.... no prawie komplet. Gorąco polecam.    
    • hej, dzięki za odpowiedź w załączniku przesyłam układ pomieszczenia, z oznaczonymi wypustami na przewody (wpusty są w skosie wypuszczone mniej więcej tak jak zaznaczyłem), które już nie są do zmiany, pomieszczenie ma jak wspomniałem 6,35 m x 6,37 m , kanapa będzie przed słupami z dachu, a tam jest około 2,5 m od tylnej ściany  Generalnie nie do końca się znam na tym dlatego tez tutaj piszę, najlepiej by było jeśli mogę o propozycję zestawów gotowych 7.1 w rozsądnym budżecie ,  teufel itp , z góry dziękuję i proszę bez hejtu
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...