Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
4 minuty temu, Slawko69 napisał:

Nowe niestety tylko w THF. Aż prosi się o zmianę dystrybutora. Oni te markę traktują po macoszemu. 

Trudno nawet o odsluch w salonie. Jeden egzemplarz na Polskę 

Napisano

Przecież pisali, że ProAc to malutki producent. Nie jest łatwo zaspokoić popyt całego świata. Z całą pewnością w końcu i do Polski przyjedzie dostawa tylko zamówienie musi czekać na swoją kolej. 

Napisano (edytowany)

@Top Hi-Fi & Video Design możecie się dowiedzieć  od producenta czy wykończenie oak to inaczej natural oak czy jednak coś innego? Na zdjęciach wyglądają trochę inaczej, natural oak jakby ładniejsze. :) 
Na stronie producenta widać tylo wykończenie oak, bez natural. 

Koleżanki i Koledzy, który kolor dla Was ładniejszy?

Te ciemniejsze to oczywiście orzech.

IMG_3433.jpeg.a8e151c867ae9bef66d402f8e2fbe444.jpeg

IMG_3432.jpeg

Edytowano przez kaczadupa
  • 1 month later...
Napisano (edytowany)

Dzięki. Tu jest lepiej. To moje miejsce :)

13 minut temu, Slawko69 napisał:

cóż to takiego?

Hi end od AKG :)

Po 2 godzinach stwierdzam, że jak już się wejdzie w ich równowagę tonalną, to żadne inne słuchawki nie będą się podobały. Bas i soprany biere w całości - ołjea!, energia jest też niespożyta ale wokale nie wiem czy mogę nazwać naturalnymi czy jednak neutralnymi. ATC znowu zbierają swoje żniwo na wokalach czyli wszystko po staremu. 

Napisano (edytowany)

Jednak wolę sprostować, żeby się producent nie obraził. W końcu zmienił nazwę i takiej należy używać.

Austrian Audio a słuchawki noszą nazwę - „The Composer”.   

6 godzin temu, maciek72 napisał:

To , co polecasz do muzyki instrumentalnej ?

Polecam wszystkim, którzy szukają maksymalnej wygody na głowie. Bardzo dobrze leżą, zero ucisków czy zmęczenia karku ciężarem nauszników. 

Napisano (edytowany)

Dzisiaj mam za duże nerwy, żeby słuchać na słuchawkach, nawet ich nie dotknąłem…  Od jutra siądę i zacznę konkretnie słuchać. 
Dam znać Sławek czy AKG ;) nabędę ale już teraz mogę powiedzieć oczywistą oczywistość, że to jednak inny odbiór muzyki - słuchawki (nawet te otwarte) vs stereo. I nawet jak akustyka pokoju jest przeszkodą przy stereo, to nadal ten rodzaj grania (w moim odczuciu) się broni.