kaczadupa Napisano Piątek o 14:52 Autor Napisano Piątek o 14:52 Spokojnie czekaj na wnioski. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Piątek o 15:08 Napisano Piątek o 15:08 14 minut temu, kaczadupa napisał: Spokojnie czekaj na wnioski. Łeee tam z Tobą to jak z kobitą w ciąży, albo przed tymi dniami raz w miesiącu 🤦♂️ 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Piątek o 15:12 Autor Napisano Piątek o 15:12 (edytowany) Lol Edytowano Piątek o 15:12 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Piątek o 19:03 Napisano Piątek o 19:03 O.K. Nie było tematu, wtykaj sobie te słuchawki w co chcesz, możesz nawet...w dziurkę. Chciałem poważnie o nich pogadać, ale jak widać się nie da, później się dziwisz, że co poniektórzy drą sobie z Ciebie łacha. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Piątek o 19:30 Autor Napisano Piątek o 19:30 (edytowany) 4 godziny temu, DiBatonio napisał: Łeee tam z Tobą to jak z kobitą w ciąży, albo przed tymi dniami raz w miesiącu 🤦♂️ 33 minuty temu, DiBatonio napisał: O.K. Nie było tematu, wtykaj sobie te słuchawki w co chcesz, możesz nawet...w dziurkę. Chciałem poważnie o nich pogadać, ale jak widać się nie da, później się dziwisz, że co poniektórzy drą sobie z Ciebie łacha. Coraz śmielej czyli po staremu sobie poczynasz. Nie mam ochoty w ten prostacki sposób, jaki każdym kolejnym wpisem próbujesz tutaj narzucić, rozmawiać. A tu jeszcze raz moja odpowiedź więc proszę nie robić burd w wątku i jakichś wycieczek personalnych. 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Spokojnie czekaj na wnioski. @Redakcja AUDIO bardzo proszę o usunięcie ostatnich wpisów, ewentualnie całego wątku jak inaczej nie da się zapobiec wycieczkom personalnym Jacka. Edytowano Piątek o 19:37 przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 28.08.2025 o 22:58, Slawko69 napisał: Ja też wolę muzykę z kolumn. Słuchawek używam rzadko. Nie dają takiej frajdy Sławek, tak wstępnie powiem Ci, że jak będziesz kiedyś szukał słuchawek - odpowiednika ilości wysokich tonów w stosunku do średnicy jaką masz w ProAc D2R ale i takiej jej jakości to zacznij szukanie od The Composer. Tak samo odbieram ilość wysokich tonów w stosunku do środka pasma jak z D2R (czyli trochę za dużo na mój gust). Jednak sama jej jakość, to jak u ProAc, palce lizać. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts