Rafał S Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: SCM 11 Już poprawiłem. Posty mi się skleiły - wyżej pytam jeszcze o porównanie Aethosa z SN3. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Rafał S napisał: wyżej pytam jeszcze o porównanie Aethosa z SN3. Zdecydowanie bardziej dynamiczna jest Rega, o basie już nie wspominając. Odbieram brzmienie Regi jako mocniejsze i nie takie ujednolicone barwowo jak w Naimie. Ciekawsze, lepiej różnicujące różne faktury, wybrzmienia. 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, kaczadupa napisał: Wokal kobitek z Aethos vs Elex mk4. Jest tu jeden myk, który powoduje, że troszkę bardziej emocjonalnie i jako jeszcze bardziej piękne odbieram głosy z Elexa. Pamiętam, że też Elex zrobił na mnie tym wrażenie. Susane Vega - Tom's diner. Najlepiej jak na razie słyszałem. Oczywiście, z moimi kolumnami 😏. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts