DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Amarok napisał: Całkiem możliwe że tak jest. Tak. Za to jazzowych wykonawców zza Oceanu mam od groma 🤭 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu U mnie też jest ten album na qobuzie. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 19 godzin temu, kaczadupa napisał: PROŚBA Posłuchajcie na swoich systemach tego utworu : Ania Dąbrowska - Zima 81 https://tidal.com/browse/track/1870291?u Czy trąbka w tym utworze jest trochę „przenikliwa w uszach” czy gładka, milusia i nie tnąca delikatnie po uchu ? Na ATC jest mocna i trochę świdruje po uszach a na Harbeth jest zupełnie nieinwazyjna ( no ciutkę daje po uchu ale minimalnie) Posłuchałem i ja. Posiadając najwyższy stopień umuzykalnienia, stwierdzam z całą odpowiedzialnością, ŻE TRĄBKA GRA Edytowano 58 minut temu przez MMarek 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts