AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu I czy Ty masz dużo metrów za sobą? Do następnej ściany. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, AudioTube napisał: I czy Ty masz dużo metrów za sobą? Do następnej ściany. za plecami mam niestety stół i krzesla. odleglosc do tylniej sciany 2,28m plus jest taki ze mam szeroka i gleboka scene. odleglosc od plecow do sciany z dyfuzorem pozwala sie fajnie rozwijac i roobi robote Edytowano 1 godzinę temu przez Mikelas76 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ścianę z dyfuzorem zamienić na szklane wielkie podwójne drzwi na ogródek. Dziury nie będzie. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu 38 minut temu, AudioTube napisał: Ścianę z dyfuzorem zamienić na szklane wielkie podwójne drzwi na ogródek. Dziury nie będzie. hehe chyba do sasiada 🤭 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 41 minut temu, AudioTube napisał: na ogródek. Słyszałem , że konopie dobrze robią na akustykę 1 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu (edytowany) 8 minut temu, tomek4446 napisał: Słyszałem , że konopie dobrze robią na akustykę Ale trzeba je mocno wygrzać Edytowano 41 minut temu przez marcinmarcin 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts