pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Adi777 napisał: Można nie lubić rapu, ale widać rozkwit czy też rozwój, na przykład poprzez różne kooperacje, między innymi z rockowymi czy jazzowymi wykonawcami. https://en.wikipedia.org/wiki/Back_on_the_Block#Personnel Np. w 1989-tym 😁 Tylko niech nikt nie porównuje do tego polskiego hip-hopu 🤦 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Mikelas76 napisał: Adamie czekam... Ze starego domu wiszą na necie/forum. W paśmie o którym w tym wątku dyskutujemy. W nowym pomiary wykonał także Piotrek, no jakoś je wykonał, bez tego stojących nie skorygujemy. Gdzieś pewno na na kompie. Oprogramowanie, którego użył to Arta. Rew-a nie poleca. Wykonywałem pomiary Rew także, to zgodności z Arta nie było, więc nie próbowałem dalej. Pomiary pogłosu mam, ale kogo to obchodzi. Pomiar kolumn mam, ale kto potrafi je zrozumieć. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No to mimo tego, ze piatek zrobilem sobie wolny na przyjecie zwrotnicy i subow, nie bedzie poswiecony na eksperymenty. Zwrotnica przyszla dzisiaj i kurier pocalowal klamkę, mimo tego, ze wyraźnie bylo napisane, ze dostawa w piatek. Jeszcze się obraził i rzucil sluchawką. Q21 najwyraźniej nie chce odemnie pieniedzy. Dzwonilem, pisalem niby wszystko dogadane było, a sprzedać nie sprzedali. I moze dobrze bo teraz po Black Friday ceny svs spadły. Dzis w koncu sie dodzwonilem ( 4 dni do nich wydzwanialem, glupi)ale maja 1szt.... no coż moze ktoś inny bedzie chcial moje pieniadze. Szkoda tylko, ze specjalnie wolne wziolem na zabawy ze sprzetem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, audiowit napisał: Q21 najwyraźniej nie chce odemnie pieniedzy. Dzwonilem, pisalem niby wszystko dogadane było, a sprzedać nie sprzedali. Witaj w klubie Ja chciałem kupić kolumny , potem suba / i teraz byłbym szczęśliwym posiadaczem Velodyne / , ale jak się później dowiedziałem , wybrałem zły dzień na kontakt , bo w piątki nie odbierają wiadomości Ot , taka karma 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts